Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Udinese İddaa Tahmini 22.05.2022

22 Mayıs Pazar akşamı İddaa fikstüründe bizleri, Salernitana ile Udinese‘nin 3 puan mücadelesi bekliyor. İtalya Serie A Ligi‘nde düşme hattının kaderini belirleyecek olan son hafta mücadelesi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 22:00’de naklen yayınlanacak.

Rexbet, Salernitana galibiyetine 1.70, beraberliğe 4.20, Udinese galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.62, 2.5 Alt 2.35 olarak verilmiş.

Salernitana’ya Galibiyet Gerekli

İtalya Serie A Ligi’nin 37. haftasında konuk olduğu Empoli deplasmanından 1 puanla dönen Salernitana, ligde kalma şansını son maça bıraktı. Kazanması halinde kümede kalmayı garantileyecek olan Davide Nicola’nın öğrencileri, galip gelmeyi başaramasa da, 1-1’lik beraberlikle birlikte yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkardı. Teknik adam değişikliğinin ardından son 7 haftada harika bir performans ortaya koyan ev sahibi, 30 maçta 20 mağlubiyet alırken, son 7 haftada hiç maç kaybetmedi ve tarihi bir geri dönüşü başlattı. Ligin yeni temsilcisi bu hafta kazanarak ligde kalmayı garantileme şansına sahipken, ligde kalması halinde tarihi bir sezonu geride bırakacak. Son 7 haftadan 4 galibiyet, 3 beraberlik alan ev sahibine bu hafta 1 puan yetmiyor. Cagliari ile arasında 2 puan fark bulunsa da, tarafların 2’li averajı eşit, genel averajda ise rakibin önde.

Udinese 3 Haftadır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya girilirken, 37 maçtan 10 galibiyet, 14 beraberlik, 13 mağlubiyetle 44 puan toplamayı başaran Udinese, 12. sırada yer aldı ve küme düşme tehlikesini tamamen atlattı. Son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen konuk ekip, İnter ve Udinese karşısında mağlup olurken, Sassuolo deplasmanından 1 puanla döndü. Son olarak geçtiğimiz hafta sahasında Spezia’yı konuk eden Gabriele Cioffi’nin öğrencileri, ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapatırken, 90 dakika sona erdiğinde sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Sezonun ilk yarısında 1-0 mağlup olduğu Salernitana ile karşı karşıya gelecek olan Udinese, hedefsiz çıkacağı son hafta mücadelesinde, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında güven vermedi.

Salernitana – Udinese Maç Bilgileri

Salernitana – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniele Orsato. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana’da Luca Ranieri sakat. Ederson ise kart cezalısı. Udinese takımında Antonio Santurro, Marco Silvestri, Success ve Beto’nun sakatlıkları bulunuyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vid Belec, Gyömber, Radu Dragusin, Jaroszynski, Federico Fazio, Andrea Schiavone, Capezzi, Kechrida, Di Tacchio, Bonazolli, Djuric.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Daniele Padelli, Perez, Samir, Zeegelaar, Udogie, Soppy, Tolgay Arslan, Samardzic, Walace, Ignacio Pussetto, Pussetto.

İddaa Tahmini

Son 7 haftada mağlubiyeti bulunmayan Salernitana, ligde kalmak için iç sahada kazanmak zorunda. Hedefleri sona eren bir rakiple karşılaşacak olan Salernitana, kazanarak ligde kalmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: İç sahada çok ağır bir mağlubiyet alan Salernitana, küme düşme tehlikesini yakından hissederken, Cagliari’nin puan kaybetmesiyle birlikte kümede kaldı. Ev sahibi 4-0’lık ağır mağlubiyete rağmen gelecek sezon İtalya Serie A Ligi’nde mücadele edecek.