LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Athletic Bilbao İddaa Tahmini 22.05.2022

İspanya La Liga’da son 4 maçından da galibiyet çıkartamayan Sevilla evinde, Athletic Bilbao’yu konuk edecek. Saat 23.00’de başlayacak karşılaşmayı D Smart Go kanalından takip edebilirsiniz.

Sevilla Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Sevilla kazanır 2.52, beraberlik 3.30, Athletic Bilbao kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış.

Sevilla 4 Maçtır Berabere Kalıyor

Sevilla, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e konuk olan Sevilla, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da oynadıkları son 4 karşılaşmadan da beraberlik ile ayrılan Sevilla, 4. sırada yer alıyor. Önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı garantilediler. Sezonun son haftasında Athletic Bilbao’yu konuk edecek Sevilla’da Suso, Fernando ve Karim Rekik’in sakatlıkları devam ediyor.

Athletic Bilbao Evinde Kazandı

Athletic Bilbao, sezonun son iç saha maçında konuk ettiği Osasuna’yı rahat geçti. San Mames Barria’da 2-0 kazanmayı başardılar ve La Liga’da 2 maç aradan sonra galip geldiler. Valencia ve Granda karşısında yaşanan 5 puanlık kaybı da telafi etmiş oldular. Imanol’un öğrencileri, sezonun son maçında ise Sevilla’ya konuk olacak. Sezonun ilk yarısında San Mames Barria’da oynanan karşılaşmayı 1-0 kaybetmişlerdi. Bu hafta Athletic Bilbao’da Raul Garcia ve Nico Williams’ın sakatlıkları bulunuyor.

Sevilla – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Sevilla – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de D Smart Go kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Suso, Fernando ve Karim Rekik’in sakatlıkları devam ediyor. Athletic Bilbao’da Raul Garcia ve Nico Williams’ın sakatlıkları bulunuyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Munir El Haddadi, Jesus Corona, Youssef En Nesyri

Malllorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Sevilla’nın bu hafta kazanmasını bekliyorum. Athletic Bilbao deplasmanda pek etkili değil. Sevilla kazanır ve önümüzdeki sezon için Şampiyonlar Ligi bileti alır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.21

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.52

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Athletic Bilbao’yu 1-0 mağlup ettiler ve sezona 3 puan ile veda ettiler.