Sundsvall Mjallby İddaa Tahmini 23.05.2022

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Sundsvall bu hafta iç sahada, Mjallby’i konuk edecek. Zorlu karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Sundsvall ile Mjallby zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Sundsvall galibiyetinin 3.05, beraberlik tercihinin 3.55, Mjallby galibiyetinin ise 2.29 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. 

Sundsvall 4 Maçtır Kaybediyor

Sundsvall, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Norrköping deplasmanında 5-1 mağlup oldular. Sezona kötü başlayan Sundsval’ın sadece 1 galibiyeti var. 8 hafta sonunda 7 mağlubiyet yaşadılar ve İsveç Allsvenskan’da son sırada yer alıyorlar. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Mjallby karşısında kazanarak moral bulma hedefindeler. Maç önceside Sundsvall’da Linus Hallenius’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Mjallby 1 Puanı Zor Kurtardı

Mjallby, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Varnamo ile 1-1 berabere kaldı. Oyuna sonradan dahil olan Herman Johansson’un uzatma dakikalarında attığı golle 1 puanı kurtardılar. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 2 maçta tam 5 puan kaybettiler. Bu hafta ise Norporten Arena’da Sundsvall’ın konuğu olacaklar. Son 4 maçını kaybeden Sundsvall’a karşı maçın favorisiler ama son haftalarda Mjallby, savunmada güven vermiyor. Maç öncesinde Mjallby’de eksik bulunmadığını belirtelim.

Sundsvall – Mjallby Maç Bilgileri

Sundsvall – Mjallby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de nesine.com canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Norrporten Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sundsvall’da Linus Hallenius’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Sundsvall'ın ilk 11’i Belli mi?

Sundsvall’ın muhtemel kadrosu: Oscar Linner, Alexander Blomqvist, Robert Lundström, Rasmus Lindkvist, Anton Eriksson, Daniel Stensson, Pontus Silfver, Saku Ylatupa, Paya Pichkah, Joe Corona, Ronando Damus

Mjallby'nin 11’i Belli mi?

Mjallby’nin muhtemel kadrosu: Samuel Brolin, Noah Eile, Magnus Finne Worts, Ivan Kricak, Carlos Gracia, Albin Mörfelt, Jesper Gustavsson, Adam Stahl, Rasmus Wiedesheim, Otto Rosengren, Noah Persson

İddaa Tahmini

Sundsvall, İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 4 maçta da kalesini gole kapatamadı. Üstelik bu maçlarda puan dahi alamadılar ve son sıradalar. Mjallby’de son 2 maçından galibiyet çıkartamadı. İki takımda galibiyet arıyor. Karşılıklı gollerin atılmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sundsvall, iç sahada hata yapmadı. Mjallby karşısında 2-0 kazandılar ve moral buldular.