Kayserispor Sivasspor İddaa Tahmini 26.05.2022

Ziraat Türkiye Kupası’nda final heyecanı yaşanacak. Kayserispor ile Sivasspor kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 20.45’de başlayacağını ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Kayserispor ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Kayserispor kazanır 2.70, beraberlik 3.40, Sivasspor kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

Kayserispor’dan Sürpriz Sonuçlar

Kayserispor, bu sezon Süper Lig’de final oynamayı hak eden takımlardan biriydi. Önceki turlarda müthiş işlere imza attılar. Fenerbahçe, Beşiktaş ve son olarak ise Trabzonspor’u saf dışı bırakan Kayserispor, finalde Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sezonun son maçında Sivasspor deplsamanına konuk olan Hikmet Karaman’ın ekibi, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Sivasspor ile bu kez Türkiye Kupası finalinde karşılaşacaklar. Maç öncesinde Kayserispor’da Bernard Mensah’ın sakatlığı devam ediyor.

Sivasspor Sınavı Geçti

Sivasspor, yarı finalde Alanyaspor ile karşı karşıya gelmişti. İki maçta da rakibine karşı mağlubiyet yaşamadılar ve tur atlayarak finale yükseldiler. Finalde ise Kayserispor ile karşılaşacaklar. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’in son haftasında Kayserispor’u konuk eden Rıza Çalımbay’ın ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Final öncesinde iyi bir sınav verdiler ve moral buldular. Sivasspor’un daha önceki turlarda Ankaragücü, Bandırmaspor, Fatih Karagümrük ve Alanyaspor’u elemeyi başardığını belirtelim.

Kayserispor – Sivasspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Bernard Mensah’ın sakatlığı devam ediyor.

Kayserispor’un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Silvio Lung, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Mert Çetin, Lionel Carole, Abdülkadir Parmak, Oliver Kemen, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Mame Thiam, Mustafa Pektemek

Sivasspor’un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Kerem Atakan, Faycal Fajr, Sefa Yılmaz, Max Gradel, Hakan Arslan, Olarenwaju Kayode

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Kayserispor, özellikle önceki turlarda müthiş başarılara imza attı. Gol yollarında sorun yaşamayan iki takım. Hem Kayserispor hem de Sivasspor gol bulacaktır. Tercihimi karşılıklı gol var tercihinden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-3 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 golün atıldığı karşılaşmada şampiyon Sivasspor oldu. Uzatmalarda rakibini 3-2 mağlup ettiler ve tarihinde ilk kez Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadılar.