UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Real Madrid Bahis Tahmini 28.05.2022

28 Mayıs Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri UEFA Şampiyonlar Ligi‘nin Finali bekliyor. Liverpool ile Real Madrid‘in, Stade de France’da karşı karşıya geleceği dev maç Türkiye saati ile 22:00’de başlayacak. Avrupa’nın en büyük takımının belli olacağı mücadeleyi TV 8.5 ve EXXEN ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Liverpool galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.70, Real Madrid galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.78, 2.5 Alt 2.13 olarak verilmiş.

Liverpool’de Hedef 3 Kupa

İngiltere Premier Ligi’nde şampiyonluk 1 puanla kaçırılsa da, Jürgen Klopp ve öğrencileri tarihinin en başarılı sezonlarından birisine imza atıyor. Bu sezon Caraboa Cup ve İngiltere FA Cup’ta şampiyonluğa ulaşan Liverpool, Premier Lig’de şampiyonluğu 1 puanla Manchester City’e kaptırırken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise finalist olarak karşımıza çıkıyor. 4 kulvarda birden şampiyonluk mücadelesi veren ev sahibi, 2 kulvarda zafere ulaşırken, gözünü Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna dikti. Geçtiğimiz hafta sahasında Wolverhamton’ı 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran Klopp ve öğrencileri, şampiyonluğun kapısına kadar gelirken, Manchester City tarihi bir geri dönüşle Aston Villa’yı 3-2 mağlup etti ve Liverpool’un şampiyonluk hayalleri suya düştü. İngiliz devi Şampiyonlar Ligi’nde ise 12 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetlik bir performans grafiği ortaya koyarken, attığı 30 golle finalist olmayı başardı. Gruplarda tüm maçlarını kazanan Liverpool, sadece ilk maçlarda mağlup etmeyi başardığı İnter ve Benfica karşısında rövanşlarda galip gelmeyi başaramadı. Mane, Salah, Firmino 3’lüsü sezona damga vurmaya devam ederken, finalde Benzema engelini geçmek isteyen ev sahibi, rakibi gibi dev finalde golcülerine güveniyor. Bu sezon tam 63 maçta boy gösteren Liverpool’u sadece 3 kez mağlup gördük.

Geri Dönüşlerin Takımı Real Madrid

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 13. kez mutlu sona ulaşan Real Madrid, 14. şampiyonluğu için Liverpool karşısına çıkacak. Devler sahnesine tam analıyla ambargo koyan İspanyol devinin ardından, kupayı en fazla kazanan takım 8 şampiyonlukla Milan. İspanya La Liga’da sezonu Carlo Ancelotti önderliğinde şampiyon tamamlayan Real Madrid, en yakın rakibi Bercelona’ya 13 puan fark açarken, Şampiyonlar Ligi’nde ise final biletini cebine koydu. 2 kulvarda birden harika bir sezon geçiren Real Madrid, özellikle Şampiyonlar Ligi sahnesinde bu sezon geri dönüşleriyle dikkat çekti. Son 16 Turu’nun ilk maçında PSG’ye 1-0 kaybeden, rövanş maçında ise 1-0 geriden gelerek 3-1’lik galibiyete uzanan ekip, yarı finalist olarak karşı karşıya geldiği Manchester City’e ise ilk maçı 4-3 kaybederken, rövanş maçında 1-0 geriden gelerek 3-1’lik galibiyete uzandı. Geri dönüşleri başlatan isim Karim Benzema olurken, Fransız yıldız 45 maçta 44 gol, 14 asistle altın sezonunu yaşıyor. İki kulvarda birden gol krallığını üstlenen tecrübeli isim, final biletinin en önemli faktörü olurken, şimdi şampiyonluğu takımına getirmek istiyor. Finale kadar devler sahnesinin en zorlu fikstürüyle karşı karşıya kalan Madrid, önce yıldızlar topluluğu PSG’yi elemeyi başarırken, ardından son şampiyon Chelsea ve bu sezon şampiyonluğun favorisi Manchester City’i eledi. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini söyleyebiliriz. Ancak rakip takımda harika bir performansla, aynı başarıyı hak ediyor. Finalde Benzema, Rodrygo ve Vinicius Junior 3’lüsüne güvenen Real Madrid, savunmada bir türlü aradığı başarıyı yakalayamasa da, golcüleriyle 2 kupayı birden müzesine götürecek güçte olduğunu ispatladı.

Liverpool – Real Madrid Maç Bilgileri

Liverpool – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV8.5 ve EXXEN ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Clement Turpin. Mücadele Stade de France’da oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da final öncesi Divock Origi sakat. Real Madrid takımında ise Gareth Bale ve Miguel Gutierrez’in sakatlıkları bulunuyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Luis Diaz, Sadio Mane, Mohamed Salah.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Rodrygo, Karim Benzema.

İddaa Tahmini

Yoluna 2 kupayla devam eden, Premier Lig’de ise şampiyonluğu son maçta kaçıran Liverpool ile İspanya La Liga’ya bu sezon ambargo koyan Real Madrid karşı karşıya gelecek. İki takımda hem golcüler ve taktiksel deha olduklarını ispatlayan teknik adamlarıyla finalde kozlarını paylaşacak. Dev maçta taraf bahsi oldukça güç. Şampiyonlar Ligi’ne golcüleriyle damga vuran iki takımın mücadelesinde 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.54

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Vinícius Júnior attı, Real Madrid tarihinde 14. kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu ilan etti. İspanya La Liga’da şampiyonluk ipini göğüsleyen Madrid, sezonu 2 kupayla kapatırken, Liverpool ise Premier Ligi’nin ardından bir şampiyonluğu daha son maçta kaçırdı.