UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Real Madrid İddaa Tahmini 28.05.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde final maçı oynanacak. Liverpool ile Real Madrid’in karşı karşıya geleceği mücadele saat 22.00’de başlayacak ve TV8,5 kanalından canlı olarak izlenebilecek. Karşılaşmayı Fransız hakem Clement Turpin’in yöneteceğini belirtelim.

Liverpool ile Real Madrid takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Liverpool galibiyetine 2.12, beraberlik tercihine 3.80, Real Madrid galibiyetine ise 3.45 verildiğini görüyoruz. Liverpool galibiyetine ise iddaa’da 1.86 oran verilmiş.

Liverpool Favori Taraf

Liverpool, Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir sezon geçirdi. Atletico Madrid, Porto ve Milan’ın yer aldığı grubu namağlup bir şekilde liderbitirdiler. 18 puan toplayan Jurgen Klopp’un ekibi, son 16 turuna yükselmeyi başardılar. Son 16 turunda İnter ile eşleşen Liverpool, ilk maçı deplasmanda 2-0 kaznamıştı. Rövanş maçını ise Anfield’da 1-0 kaybettiler ama çeyrek finale çıkan taraf oldular. Çeyrek finalde ise Benfica ile karşılaşan Liverpool, iki maçta da zorlanmadı ve rakibini elemeyi başararak yarı finalin yolunu tuttu. Yarı finalde ise Villarreal ile karşılaşan Liverpool, Anfield’da ilk maçı 2-0 kazanmıştı. Rövanş maçını ise La Ceramica’da 2-0 geriye düştüler ama harika bir geri dönüşe imza atarak 3-2 kazandılar ve finale yükseldiler. Finalde ise Real Madrid ile karşılaşacaklar. Geçtiğimiz hafta sonu ise Premier Lig’de son hafta maçları oynanadı ve Liverpool, Anfield’da konuk ettiği Wolverhampton karşısında 3-1 kazanmasına rağmen şampiyonluğu Manchester City’e kaptırdılar. Real Madrid maçı öncesinde Liverpool’da Divock Origi’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Real Madrid Doludizgin

Real Madrid’de moraller yerinde. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finale kadar gelmeyi başaran Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, çok zorlu rakiplerle karşılaşmıştı. Grupta İnter, FC Sheriff ve Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya gelen Real Madrid, grubunu 15 puan ile lider tamamladı ve son 16 turuna yükseldi. Grupta tek mağlubiyeti bulunan Real Madrid’in FC Sheriff karşısında kaybettiğini belirtelim. Son 16 turunda PSG ile karşı karşıya gelen Real Madrid, ilk maçı 1-0 kaybetti ama rövanş maçını 3-1 kazanarak, adını çeyrek finale yazdırdı. PSG karşısında Karim Benzema’nın harika futbolu ile turu geçtiler. Çeyrek finalde ise Chelsea’yi elemeyi başaran Real Madrid, yarı finalde ise çok zorlandı ama Manchester City karşısında turu geçen taraf oldu. İlk maçı Etihad’da 4-3 kaybeden Real Madrid, rövanş maçında ise Santiago Bernabeu’da uzatmalar sonunda 3-1 kazanarak finale yükseldi. İspanya La Liga’da ise sezonu şampiyon olarak tamamlayan Real Madrid’de morallerin yerinde olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Real Madrid’de Gareth Bale ve Miguel Gutierrez sakat olan isimler.

Liverpool – Real Madrid Maç Bilgileri

Liverpool – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV8,5 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Clement Turpin. Mücadele Stade de France Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Divock Origi’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Real Madrid’de Gareth Bale ve Miguel Gutierrez sakat olan isimler.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Luis Diaz, Sadio Mane, Mohamed Salah

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Rodrygo, Karim Benzema

İddaa Tahmini

İki takımda harika oyunculara sahip. Hem Real Madrid’in hem ise Liverpool’un hücum hattı, Avrupa’nın en üretken isimlerinden oluşuyor. Özellikle Real Madrid’de Karim Benzema ve Vinicius Junior, harika bir uyum yakaladı. Liverpool’da ise Mane ve Salah’ın boş geçtiği maç neredeyse yok gibi. Zevkli ve gollü bir final bekliyorum. İki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…