Derry City Finn Harps İddaa Tahmini 27.05.2022

İrlanda Premier Lig’de üst üste puan kayıpları yaşayan Derry City bu hafta iç sahada, Finn Harps’ı ağırlayacak. Saat 21.45’de başlayacak karşılaşmanın bets10 sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Derry City ile Finn Harps zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Derry City galibiyetinin 1.30, beraberlik tercihinin 5.00, Finn Harps galibiyetinin ise 10.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Derry City 5 Maçtır Kayıp

Derry City, son haftalarda kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Sligo Rovers deplasmanına konuk olan Derry City, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İrlanda Premier Lig’de son haftalarda galibiyet almayı unuttular diyebiliriz. Üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Declan Devine’ın ekibi, lider Shamrock’un 7 puan gerisinde. Bu hafta Brandywell’de Finn Harps’ı konuk edecek olan Derry City’nin artık kazanması gerekiyor. Maç öncesinde Derry City’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Finn Harps Alt Sıralarda

Finn Harps, İrlanda Premier Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Finn Park’da konuk ettikleri Dundalk’a 1-0 kaybettiler. İrlanda Premier Lig’de geride kalan 17 haftada sadece 2 galibiyet alabilen Ollie Horgan’ın ekibi, son sıradaki UCD’nin sadece 2 puan üzerinde. 10 puan ile play out hattında bulunan Finn Harps’ın son 4 maçından da mağlubiyet ile ayrıldığını belirtelim. Bu hafta konuk olacakları Derry City karşısında puan almalarını beklemiyorum. Maç öncesinde Finn Harps’da eksik bir oyuncu bulunmuyor.

Derry City – Finn Harps Maç Bilgileri

Derry City – Finn Harps Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de Bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Brandywell Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Derry City'nin ilk 11’i Belli mi?

Derry City’nin muhtemel kadrosu: Cameron McJannett, Brian Philip Maher, Eoin Toal, Shane McEleney, Cameron Dummigan, Danny Lafferty, Joe Thomson, William Patching, Jamie McGonigle, James Akintunde, Ronan Boyce

Finn Harps'ın ilk 11’i Belli mi?

Finn Harps’ın muhtemel kadrosu: Mark McGinlay, Regan Donelon, Rob Slevin, Ryan Rainey, Conor Tourish, Ryan Connolly, Mark Timlim, Ethan Boyle, Jesse Devers, Eric McWoods, Yousef Mahdy

İddaa Tahmini

Derry City’nin artık kazanması gerekiyor. Finn Harps, alt sıralarda yer alıyor ve Derry City’nin kötü gidişatı sonlandırması adına uygun bir rakiple karşılaşacağını belirtelim ama son haftalarda hiç güven vermiyorlar.. Derry City, maçın favorisi ama ben Finn Harps’dan bu hafta gol bekliyorum. Tercihimi karşılıklı gol var bahsinden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 2.20

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Finn Harps, sürpriz yaptı. Derry City deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. Derry City’de ise kötü gidişat devam etti.