Degerfors Malmö İddaa Tahmini 29.05.2022

İsveç Allsvenskan’da üst üste 3 maçtır mağlubiyet yaşayan Malmö deplasmanda, Degerfors’a konuk olacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma nesine.com sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Degerfors ve Malmö arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Degerfors kazanır 6.00, beraberlik 4.50, Malmö kazanır ise 1.53 olarak açıklanmış.

Degerfors Düşme Hattında

Degerfors’un bu sezon İsveç Allsvenskan’da 2 galibiyeti var. Elfsforg ve Helsingborg karşısında kazanarak 2 galibiyet almışlardı. Geçtiğimiz hafta sonu Varbers deplasmanına konuk olan Tobias Solberg’in ekibi, rakibine 2-1 kaybetti. 9 hafta sonunda 6 puan toplayan Degerfors, İsveç Allsvenskan’da düşme hattında yer alıyor. Ligin son sırasında bulunan Helsingborgs’un sadece 1 puan üzerindeler. Maç öncesinde Degerfors’da Joe Gyau ve Ronald Mukiibi’nin sakatlıkları bulunuyor.

Malmö 3 Maçtır Mağlup Oluyor

Malmö, son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Hacken’ı konuk eden Malmö, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 3 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrıldılar. Yaşanan mağlubiyetlerin ardından 6. sıraya kadar gerileyen Malmö, lider Hammarby’nin 5 puan gerisine düştü. Bu hafta Degerfors’a konuk olacak Malmö’de Adi Nalic’in sakatlığı bulunuyor.

Degerfors – Malmö Maç Bilgileri

Degerfors – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stora Valla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Degerfors’da Joe Gyau ve Ronald Mukiibi’nin sakatlıkları bulunuyor. Malmö’de Adi Nalic’in sakatlığı bulunuyor.

Degerfors'un ilk 11’i Belli mi?

Degerfors’un muhtemel kadrosu: Alfie Whiteman, Erik Lindell, Anton Kralj, Abdelrahman Saidi, Gustav Granat, Sebastian Ohlsson, Christos Gravius, Rasmus Örqvist, Justin Salmon, Adhavan Rajamohan, Diego Campos

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Ismael Diawara, Martin Olsson, Dennis Hadzikadunic, Lasse Nielsen, Sören Rieks, Erdal Rakip, Sergio Pena, Felix Bejimo, Jo Inge Berget, Isaac Thelin, Ola Toivonen

İddaa Tahmini

Malmö, son 3 maçından da mağlubiyet ile ayrıldı. Bu hafta Degerfors deplasmanına galibiyet arayacaklar. Malmö’den reaksiyon bekliyorum. Degerfors’u deplasmanda mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.32

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.53

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö, 3 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırdı. Degerfors deplasmanında 2-0 kazanarak moral buldular.