Djurgarden Varbergs İddaa Tahmini 29.05.2022

İsveç Allsvenskan’da üst sıralara oynayan Djurgarden evinde, Varbergs karşısında 3 puan arayacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Djurgarden ve Varbergs arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Djurgarden kazanır 1.40, beraberlik 4.75, Varbergs kazanır ise 8.50 olarak açıklanmış. 

Djurgarden 4 Maç Sonra Kaybetti

Djurgarden, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Kalmar deplasmanında 1-0 kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da yakaladıkları 4 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Bu sezon Tele 2 Arena’da oynadığı 5 maçta 13 puan toplayan Kim Bergstrand’ın ekibi, 15 puan ile 4. sırada yer alıyor. Bu hafta konuk edecekleri Varbergs karşısında da maçın net favorisiler. Maç öncesinde Djurgarden’da Elliot Kack’ın sakatlığı devam ediyor.

Varbers’den 3 Puan

Varbergs, İsveç Allsvenskan’da geçen hafta 3 puan almayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Degerfors’u 2-1 mağlup ettiler ve haftayı galibiyet ile kapattılar. Bu sezon İsveç Allsvenskan’da 3. galibiyetini alan Joakim Persson’un ekibi, topladığı 11 puan ile 12. sırada yer alıyor. Düşme hattındaki Degerfors ile puan farkını da 5’e çıkarttılar. Bu hafta Djurgarden’a konuk olacak Varbergs’de Anton Liljenback’ın sakatlığı var. Tashreeq Matthews ise kart cezalısı.

Djurgarden – Varbergs Maç Bilgileri

Djurgarden – Varbergs Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tele2 Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Djurgarden’da Elliot Kack’ın sakatlığı devam ediyor. Varbergs’de Anton Liljenback’ın sakatlığı var. Tashreeq Matthews ise kart cezalısı.

Djurgarden'ın ilk 11’i Belli mi?

Djurgarden’ın muhtemel kadrosu: Jacob Zetterström, Pierre Bengtsson, Piotr Johansson, Hjalmar Ekdal, Haris Radetinac, Hampus Finndell, Isak Hien, Sead Haksabanovic, Magnus Eriksson, Joel Asoro, Victor Edvardsen

Varbergs'in ilk 11’i Belli mi?

Varbergs’in muhtemel kadrosu: Fredrik Andersson, Oliver Stanisic, Gideon Mensah, Hampus Zackrisson, Albin Winbo, Luke Le Roux, Tashreeq Matthews, Alexander Johansson, Joakim Lindner, Andre Boman, Des Kunst

İddaa Tahmini

Djurgarden, maçın favorisi. Bu sezon iç sahada etkili sonuçlar alıyorlar. Varbergs karşısında da Djurgarden’dan 3 puan beklentim var. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.23

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Djurgarden, rahat bir galibiyet aldılar. Varbergs engelini 4-0 ile geçtiler.