İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 29.05.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Norrköping – Elfsborg: KGVAR, 1.36 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; Norrköping, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu lider Hammarby deplasmanından 3-0’lık mağlubiyet ile döndü. İsveç Allsvenskan’da bu sezon 4. kez mağlubiyet yaşamış oldular. Öte yandan üst üste yakalamış oldukları 5 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Geride kalan 9 haftada 13 puan toplayan Rikard Norling’in ekibi, bu hafta Nya Parken’da Elfsborg’u konuk edecek. Maç öncesinde Norrköping’de önemli bir eksik bulunmuyor. Elfsborg, son haftalarda önemli puanlar toplamaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu İsveç Allsvenskan’da Göteborg ile karşı karşıya gelen Elfsborg, rakibini 3-1 mağlup etmişti. İsveç Alsvenskan’da bu sezon 4. galibiyetini elde eden Jimmy Thelin’in öğrencileri, 14 puan ile 7. sırada yer alıyor. Son 5 maçta sadece IK Sirius deplasmanında kaybeden Elfsborg, bu hafta konuk olacağı Norrköping deplasmanında da galibiyet arayacak. Maç öncesinde Elfsborg’da savunmadan Gustav Henriksson’un sakatlığı var. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda istikrarsız sonuçlar alabiliyor. En mantıklı seçim gollere yönelmek. İki takımdan da gol beklentim var.

Degerfors – Malmö: MS 2, 1.32 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Degerfors’un bu sezon İsveç Allsvenskan’da 2 galibiyeti var. Elfsforg ve Helsingborg karşısında kazanarak 2 galibiyet almışlardı. Geçtiğimiz hafta sonu Varbers deplasmanına konuk olan Tobias Solberg’in ekibi, rakibine 2-1 kaybetti. 9 hafta sonunda 6 puan toplayan Degerfors, İsveç Allsvenskan’da düşme hattında yer alıyor. Ligin son sırasında bulunan Helsingborgs’un sadece 1 puan üzerindeler. Maç öncesinde Degerfors’da Joe Gyau ve Ronald Mukiibi’nin sakatlıkları bulunuyor. Malmö, son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Hacken’ı konuk eden Malmö, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 3 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrıldılar. Yaşanan mağlubiyetlerin ardından 6. sıraya kadar gerileyen Malmö, lider Hammarby’nin 5 puan gerisine düştü. Bu hafta Degerfors’a konuk olacak Malmö’de Adi Nalic’in sakatlığı bulunuyor. Malmö, son 3 maçından da mağlubiyet ile ayrıldı. Bu hafta Degerfors deplasmanına galibiyet arayacaklar. Malmö’den reaksiyon bekliyorum. Degerfors’u deplasmanda mağlup ederler ve moral bulurlar.

IFK Varnamo – Hammarby: MS 2, 1.67 (iddaa) – 1.96 (Bets10) ; IFK Varnamo, geçtiğimiz hafta sonu Helsingborgs deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibi karşısında devreyi 1-0 geride kapatan IFK Varnamo, ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 4-1 kazanmayı başardı. İsveç Allsvenskan’da bu sezon 2. galibiyetini elde eden Peter Johansson’un ekibi, puanını 9 yaptı ve 13. sıraya yükseldi. Bu hafta ise Finnvedsvallen’de lider Hammarby’i konuk edecekler. Maç öncesinde IFK Varnamo’da önemli bir eksik bulunmuyor. Hammarby, geçtiğimiz hafta sonu 3 puanı 3 golle aldı. İç sahada konuk ettikleri Norrköpinh’i 3-0 mağlup ettiler. İsveç Allsvenskan’da 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Marti Cifuentes’in öğrencileri, bu hafta ise IFK Varnamo deplasmanına konuk olacak. Puanını 20’ye yüseklten Hammarby, İsveç Allsvenskan’da liderliğini sürdürüyor ama Hacken ve AIK Stockholm ile de eşit puana sahip olduklarını belirtelim. Bu hafta IFK Varnamo’ya konuk olacak Hammarby, maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Hammarby İsveç Allvenskan’da liderliğini sürdürüyor. Geçen hafta Norrköping’i 3-0 ile geçerek moral buldular. Ligin zayıf halkası IFK Varnamo karşısında da 3 puan almalarını bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.99

Bets10 Bahis Oranı: 4.73