Hacken IK Sirius İddaa Tahmini 28.05.2022

İsveç Allsvenskan’da şampiyonluk hesapları yapan Hacken iç sahada, IK Sirius karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşmanın saat 18.00’de başlayacağını ve nesine.com sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Hacken bugün IK Sirius karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Hacken galibiyetine 1.38, beraberlik tercihine 4.70, IK Sirius galibiyetine 6.45 oran veriyor. 

Hacken Dikkat Çekiyor

Hacken, bu sezon İsveç Allsvenskan’ın dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. Geride kalan 9 haftada 20 puan toplayan Per Mathias Högmo’nun öğrencileri, lider Hammarby ile eşit puana sahip ve liderliği paylaşıyorlar. İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz hafta Malmö’ye konuk olan Hacken, rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Üst üste 4 maçtır galibiyet almayı başaran Hacken, son 6 maçta ise tam 14 puan topladı. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri IK Sirius karşısında da maçın net favorisiler. Maç öncesinde Hacken’da Benie Traore ve Lars Larsen’in sakatlıkları bulunuyor.

IK Sirius Çıkışa Geçmeye Başladı

IK Sirius, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu AIK Stockholm deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2-0 öne geçmeyi başardılar ama skoru koruyamadılar. İsveç Allsvenskan’da son 3 maçtan 7 puan çıkartan Henrik Rydström’ün öğrencileri, yavaş yavaş alt sıralardan kurtulmaya başladı. Bu hafta konuk olacakları Hacken deplasmanında da sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde IK Sirius’da Filip Rogic’in sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Hacken – IK Sirius Maç Bilgileri

Hacken – IK Sirius Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bravida Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hacken’da Benie Traore ve Lars Larsen’in sakatlıkları bulunuyor. IK Sirius’da Filip Rogic’in sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın Muhtemel Kadrosu: Peter Abrahamsson, Johan Hammar, Even Hovland, Gustav Berggren, Kristoffer Lund Hansen, Leo Bengtsson, Samuel Gustafsson, Mikkel Jensen, Oscar Uddenas, Alexander Jeremejeff, Valgeir Lunddal Fridriksson

IK Sirius'un ilk 11’i Belli mi?

IK Sirius’un muhtemel kadrosu: Tommy Vaiho, Kristopher Da Graca, Marcus Mathisen, Isak Ssewankambo, Adam Hellborg, Jamie Roche, Laorent Shabani, Christian Kouakou, Aron Bjarnason, Patrik Lagemyr, Moustafa Zeidan

İddaa Tahmini

Hacken, son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Lider Hammarby ile eşit puana sahipş olduklarını da belirtelim. Bu hafta IK Srius karşısında da rahat bir galibiyet almalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.26

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosuna sahne olan karşılaşmada gülen taraf Hacken oldu. IK Sirius’u 4-3 mağlup ettiler ve galibiyet serisini devam ettirdiler.