IFK Mariehamn VPS Bahis Tahmini 29.05.2022

29 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile 18:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, IFK Mariehamn ile VPS kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi nesine.com sitesinden izleyebilirsiniz.

Wiklöf Holding Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, IFK Mariehamn galibiyetine 2.31, beraberliğe 3.40, VPS galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda.

IFK Mariehamn Galibiyete Hasret

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan IFK Mariehamn, ilk 8 haftayı 7 puanla geride bırakırken, HIFK Helsinki’nin ardından ligin en zayıf halkası haline geldi. 8 haftadan sadece 1 galibiyet alabilen Lukas Syberyjski’nin öğrencileri, son 4 haftanın tamamında puan kaybetti. 4 haftalık fikstürden sadece 1 puan çıkarabilen IFK Mariehamn, 8 haftadan ise sadece 7 puan toplayabildi. En alt sıranın 4 puan üzerinde yer alan ev sahibi, bu hafta sahasında en yakın rakiplerinden VPS ile karşı karşıya gelecek. Son 4 haftada 1 gol atabilen IFFK Mariehamn, kötü hücum performansıyla güven vermekten çok uzakta.

VPS Galibiyet Peşinde

Finlandiya Veikkausliiga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle kapatan VPS, zayıf halkalar arasında yer almaya devam etti. Evinde ağırladığı Inter Turku karşısında 1-0 geriden gelerek Yengi ile beraberliği yakalayan VPS, bitime 8 dakika kala skoru koruyamadı ve karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. 8 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle 7 puan toplamayı başaran Christian Sund’un öğrencileri, HIFK Helsinki ve IFK Mariehamn’ın ardından ligin en zayıf performansını sergiledi. Attığı 13 gole karşılık, kalesinde 12 gole engel olmayı başaramayan konuk ekip, bol gollü mücadelelere imza atarken, kötü savunma performansıyla alt sıralardan kurtulamadı. Kötü gidişata çare arayan VPS, bu hafta deplasmanda en yakın rakibi IFK Mariehamn ile karşılaşacak. Konuk ekibe deplasmanda 3 puan gerekiyor.

IFK Mariehamn – VPS Maç Bilgileri

IFK Mariehamn – VPS Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 18:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wiklöf Holding Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

IFK Mariehamn’in 11’i Belli mi?

IFK Mariehamn’in muhtemel kadrosu: Elmo Henriksson, Mikko Sumusalo, Timi Lahti, Christophe Coubronne, Tamminen, Mohammed Abubakari, Robin Sid, Joakim Latonen, N’gamba, Vahid Hambo, Melvin Kahnberg.

VPS’nin 11’i Belli mi?

VPS’nin muhtemel kadrosu: Oskari Forsman, Tyler Reid, Pikkarainen, Mikko Pitkanen, Backaliden, Prosper Ahiabu, Samba Sillah, Sebastian Strandvall, Aleksi Pahkasalo, Jesper Engström, Tete Yengi.

İddaa Tahmini

Hücum hattında rakibinden çok daha etkili olmayı başaran VPS, deplasmanda IFK Mariehamn karşısında puan kayıplarına son vermeyi başaracak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.58

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.90

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: VSP deplasmandan rahat bir galibiyet aldı. Konuk ekip 3 golle 3 puana uzanırken, rakibi IFK Mariehamn’a sadece 1 gol şansı verdi. VPS bu hafta Finlandiya Veikkauslliga sahnesinde bizleri yanıltmadı.