IFK Varnamo Hammarby İddaa Tahmini 29.05.2022

İsveç Allsvenskan’da heyecan sürüyor. Lider Hammarby deplasmanda, IFK Varnamo’nun konuğu olacak. Karşılaşma saat 18.30’da start alacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

IFK Varnamo ve Hammarby arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. IFK Varnamo kazanır 3.75, beraberlik 3.75, Hammarby kazanır ise 1.96 olarak açıklanmış.

IFK Varnamo’dan 3 Puan

IFK Varnamo, geçtiğimiz hafta sonu Helsingborgs deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibi karşısında devreyi 1-0 geride kapatan IFK Varnamo, ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 4-1 kazanmayı başardı. İsveç Allsvenskan’da bu sezon 2. galibiyetini elde eden Peter Johansson’un ekibi, puanını 9 yaptı ve 13. sıraya yükseldi. Bu hafta ise Finnvedsvallen’de lider Hammarby’i konuk edecekler. Maç öncesinde IFK Varnamo’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hammarby 3 Maç Sonra Kazandı

Hammarby, geçtiğimiz hafta sonu 3 puanı 3 golle aldı. İç sahada konuk ettikleri Norrköpinh’i 3-0 mağlup ettiler. İsveç Allsvenskan’da 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Marti Cifuentes’in öğrencileri, bu hafta ise IFK Varnamo deplasmanına konuk olacak. Puanını 20’ye yüseklten Hammarby, İsveç Allsvenskan’da liderliğini sürdürüyor ama Hacken ve AIK Stockholm ile de eşit puana sahip olduklarını belirtelim. Bu hafta IFK Varnamo’ya konuk olacak Hammarby, maçın net favorisi olarak gösteriliyor.

IFK Varnamo – Hammarby Maç Bilgileri

IFK Varnamo – Hammarby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Strandvallen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

IFK Varnamo'nun ilk 11’i Belli mi?

IFK Varnamo’nun muhtemel kadrosu: Filipp Voytekhovich, Robin Tihi, William Kenndal, Victor Eriksson, Francis De Vries, Victor Larsson, Wenderson Oliveira do Nascimento, Freddy Winst, Abdussalam Magashy, Oscar Johansson, Marcus Antonsson

Hammarby'nin ilk 11’i Belli mi?

Hammarby’nin muhtemel kadrosu: Oliver Nnonyelu Dovin, Simon Sandberg, Mohanad Jeahze, Mads Fenger, Edvin Kurtulus, Darijan Bojanic, Jeppe Andersen, Mayckel Lahdo, Loret Sadiku, Williot Swedberg, Astrit Seljmani

İddaa Tahmini

Hammarby İsveç Allvenskan’da liderliğini sürdürüyor. Geçen hafta Norrköping’i 3-0 ile geçerek moral buldular. Ligin zayıf halkası IFK Varnamo karşısında da 3 puan almalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.96

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hammarby, liderliği kaptırdı. IFK Varnamo deplasmanında 1-0 kaybettiler ve İsveç Allsvenskan’da 3. sıraya gerilediler.