KuPS Kuopio HJK Helsinki İddaa Tahmini 29.05.2022

29 Mayıs Pazar günü, Finlandiya Veikkausliiga‘nın lideri KuPS Kuopio ile en yakın takipçisi HJK Helsinki, karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak olan zorlu mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, KuPS Kuopio galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.10, HJK Helsinki galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.50, 2.5 Alt 1.53 olarak verilmiş.

KuPS Kuopio Zirveyi Bırakmadı

KuPS Kuopio, Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde engel tanımıyor. İlk 9 haftaya tam anlamıyla damga vuran Simo Valakari’nin öğrencileri, 8 galibiyet, 1 beraberlikle 25 puan toplamayı başarırken, 1 maç eksiğe rağmen en yakın rakibi HJK Helsinki’nin averaj farkıyla üzerinde yer almayı başardı. Son 3 haftada Haka, Oulu ve HIFK Helsinki’yi mağlup etmeyi başaran ev sahibi, tam 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermiyor. Tek puan kaybını IFK Mariehamn deplasmanında yaşayan KuPS Kuopio, bu hafta en yakın rakibini mağlup ederek, puan farkını açmak istiyor. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu rakibine kaptıran ev sahibi, bu sezon aynı hataları yapmak istemiyor. Attığı 17 gole karşılık, kalesinde sadece 5 gole izin veren KuPS cephesinde, Tim Vayrynen ve Janis Ikaunieks ikilisi golleriyle sezona damga vurmaya başladı.

HJK Helsinki Liderlik Takibinde

Son şampiyon HJK Helsinki, Toni Koskela önderliğinde Finlandiya Veikkausliiga’ya damga vurmaya yeni sezonda da devam ediyor. 9 haftadan 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alan konuk ekip, liderden 1 maç fazlayla zirvenin ortağı. KuPS Kuopio’ya averajla geçilen HJK Helsinki, geçtiğimiz sezon rakibine normal sezonda liderliği kaptırmış ancak şampiyonluk grubunda harika bir performans grafiğiyle zafere ulaşmıştı. Son 6 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlik alan konuk ekip, son olarak evinde Haka’yı 4-1 mağlup etmeyi başardı. Harika bir galibiyete imza atan HJK Helsinki, bu hafta lider olma şansını elinde tuttu. Yeni transfer Bojan Radulovic 9 maçta 3 gol atarken, takımının en fazla gol atan ismi oldu. Son haftalarda iyi hücum performansıyla dikkat çeken Koskela’nın öğrencileri, lider karşısında golcülerine güveniyor.

KuPS Kuopio – HJK Helsinki Maç Bilgileri

KuPS Kuopio – HJK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Savon Sanomat Areena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

KuPS Kuopio takımında önemli bir eksik bulunmuyor. HJK Helsinki cephesinde ise Valtteri Moren, Pyry Soiri ve Santeri Vaananen’in sakatlığı bulunuyor.

KuPS Kuopio’nun 11’i Belli mi?

KuPS Kuopio’nun muhtemel kadrosu: Johannes Kreidl, Ferreira, Carrillo, Tomas, Uzochokwu, Hamalainen, Popovitch, Jarvinen, Talles, Dahlström, Vayrynen.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Conor Hazard Murilo, Jukka Raitala, Miro Tenho, Perparim Hetemaj, Tavares Silva, Arttu Hoskonen, Bojan Radulovic, Eric Browne, Santeri Hostikka, Casper Terho.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’nın en formda iki takımı kozlarını paylaşacak. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, gözünü liderliğe diken iki takımında karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçtan kazanan çıkmadı. İki takımda zirve için mücadele ederken, beraberlikle sona eren mücadelenin ardından KuPS, liderlik koltuğundaki yerini korudu. İki takımda maçta skor üretemedi.