İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.06.2022

2 Haziran Perşembe günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar.

İspanya – Portekiz: 2.5 ÜST, 1.86 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İspanya, UEFA Uluslar Ligi’nde grubun ilk maçında Portekiz ile karşı karşıya gelecek. UEFA Uluslar A Ligi 2. grubunda yer alan İspanya’nın gruptaki rakiplerinin Portekiz, Çekya ve İsviçre olduğunu belirtelim. Grubun favorisi olarak gösteriliyorlar ama Portekiz’de kolay bir rakip değil. Ferran Torres, Gerard Moreno ve Marcos Llorente’ye büyük bir iş düşecek. Maç öncesinde İspanya’da Mikel Oyarzabal’ın sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadığını belirtelim. Portekiz, UEFA Uluslar Ligi mesaisinde ilk maçta İspanya’ya konuk olacak. UEFA Uluslar A Ligi 2. Grubunda yer alan Fernando Santos’un öğrencileri, grubun diğer maçlarında ise Çekya ve İsviçre ile karşı karşıya gelecek. 2022 Dünya Kupası biletini almayı başaran Portekiz’de moraller yerinde ve UEFA Uluslar Ligi’nde de gruba 3 puan ile başlamak istiyorlar. İlk maçta İspanya karşısında işlerinin pek kolay olmayacağını belirtelim. Maç öncesinde Portekiz’de savunmadan Nelson Semedo’nun sakatlığı devam ediyor. Taraf bahsine yönelmek adına kolay bir maç değil. İspanya ve Portekiz, hücumda sorun yaşamayan takımlar. En az 3 golün atılacağı zevkli bir karşılaşma beklentim var. 

Çekya – İsviçre: MS 2, 2.13 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; Çekya, grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. UEFA Uluslar A Ligi 2. Grup ilk maçında, İsviçre’yi konuk edecekler. Grubun diğer takımlarının ise İspanya ve Portekiz olduğunu belirtelim. 2022 Dünya Kupası bileti alamayan Çekya, play off yarı final maçında İsveç’e 1-0 kaybederek şansını yitirmişti. Yaklaşık 3 aylık aranın ardından yoluna UEFA Uluslar Ligi ile devam edecekler. Maç öncesinde Çekya’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. İsviçre, müthiş bir Dünya Kupası Eleme grup aşaması geçirmişti. İtalya’nın yer aldığı grubu lider olarak tamamladılar ve doğrudan 2022 Dünya Kupası’na katılmaya hak kazandılar. Dünya Kupası’nda da zor bir gruba düşmediklerini belirtelim. UEFA Uluslar Ligi mesaisine çıkacak olan İsviçre, grubun ilk maçında Galler’in konuğu olacak. Grubun diğer takımlarının ise Portekiz ve İspanya olduğunu belirtmekte de fayda var. Maç öncesinde İsviçre’de önemli bir eksik yok. İsviçre, maçın favorisi. Kadro kalitesi olarak Çekya’dan da üstünler. Grubun ilk maçında 3 puan almalarını bekliyorum. İsviçre, kazanan taraf olur.

Toplam İddaa Oranı: 3.96

Bets10 Bahis Oranı: 23.25