Slovenya İsveç İddaa Tahmini 02.06.2022

2 Haziran Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesinde, Slovenya ile İsveç karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Stozice Stadı ev sahipliği yapıyor.

Bets10, Slovenya galibiyetine 3.50, beraberliğe 3.10, İsveç galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.95, beraberliğe 2.80, konuk ekibe ise 2.03 oran veriyor.

Slovenya Etkisiz Kaldı

Slovenya, 2022 Dünya Kupası’na katılmayı başaramadı. Matjaz Kek ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu’nda, Hırvatistan, Rusya, Slovakya, Güney Kıbrıs ve Malta ile mücadele ederken, 10 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle 14 puan toplamayı başarabildi ve 4. sırada yer aldı. Gruplardaki tek sürprizini ilk hafta Hırvatistan karşısında 1-0’lık galibiyetle yapan ev sahibi, elemelere harika bir galibiyetle başlasa da, geri kalan 9 maçta sadece Güney Kıbrıs ve Malta’ya üstünlük kurmayı başarabildi. EURO 2020 Elemelerinde yaşanan hayal kırıklığının ardından, bir turnuvada daha etkisiz kalan Slovenya, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grupta zayıf halkalar arasında yer alıyor. Slovenya cephesinde bu sezon Fenerbahçe formasıyla harika bir sezon geçiren Miha Zajc dikkat çekse de, ev sahibi hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten çok uzakta.

İsveç Galibiyet Peşinde

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu’nda İspanya ile birlikte son maça kadar liderlik mücadelesi veren İsveç’e, ilk 6 haftada harika performans grafiği liderlik için yeterli olmadı. İlk  6haftadan 5 galibiyet, 1 mağlubiyetle lider çıkmayı başaran Janne Andersson’un öğrencileri, son 2 maçta Gürcistan ve İspanya mağlubiyetleriyle birlikte liderliği İspanya’ya kaptırdı. Play Off mücadelesi vermek zorunda kalan İsveç, Çekya galibiyetiyle final biletini cebine koyarken, finalde Polonya engeline takıldı ve 2022 Dünya Kupası hayallerine veda etti. Son maça kadar liderlik şansını elinde tutmayı başaran konuk ekip, üzücü bir veda yaşasa da, iyi bir grup performansı ortaya koydu. Rotasını UEFA Uluslar Ligi’ne çeviren İsveç, ilk maçını deplasmanda kazanmak istiyor.

Slovenya – İsveç Maç Bilgileri

Slovenya – İsveç Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stožice Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slovenya’nın ilk 11’i Belli mi?

Slovenya’nın muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Zan Karnicnik, Jure Balkovec, Jaka Bijol, Josip Ilicic, Miha Zajc, Jasmin Kurtic, Miha Mevlja, Petar Stojanovic, Benjamin Verbic, Adam Gnezda Cerin.

İsveç’in ilk 11’i Belli mi?

İsveç’in muhtemel kadrosu: Robin Olsen, Emil Krafth, Victor Lindelöf, Marcus Danielson, Ludwig Augustinsson, Emil Forsberg, Jesper Karlström, Kristoffer Olsson, Robin Quaison, Alexander Isak, Dejan Kulusevski.

İddaa Tahmini

2022 Dünya Kupası Avrupa Eleme Gruplarında büyük bir sürprize imza atsa da, Play Off şansını değerlendiremeyen İsveç, rotasını çevirdiği UEFA Uluslar Ligi’ne galibiyetle başlayacak ve Slovenya’yı deplasmanda mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.03

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İsveç deplasmanda Emil Forsberg ve Dejan Kulusevski’nin golleriyle rahat bir galibiyet aldı. UEFA Uluslar Ligi’ne galibiyetle başlayan İsveç, Slovenya deplasmanında bizleri yanıltmadı.