Ermenistan İrlanda Cumhuriyeti Bahis Tahmini 04.06.2022

4 Haziran Cumartesi akşamı, UEFA Uluslar B Ligi 1. Grup ilk hafta mücadelesinde, Ermenistan sahasında İrlanda Cumhuriyeti’ni konuk edecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadeleye Vazgen Sargsyan Hanrapetakan Stadı ev sahipliği yapacak.

Rexbet, Ermenistan galibiyetine 4.50, beraberliğe 3.40, İrlanda Cumhuriyeti galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.35, 2.5 Alt 1.60 oran kazandırıyor.

Ermenistan Güven Vermedi

Ermenistan, EURO 2020’nin ardından 2022 Dünya Kupası’na da gitmeyi başaramadı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda, Almanya, Kuzey Makedonya, Romanya, İzlanda ve Liechtenstein ile mücadele eden ev sahibi, gruba 3’te 3 yaparak başlasa da, son 7 maçtan galibiyet çıkaramadı ve 10 maç sonunda 12 puanla 4. Sırda yer aldı. Joaquin Caparros dönemi ev sahibinde iyi başlasa da, son maçlarda kötü futbolla devam ediyor. Bir türlü galibiyet hasretine son vermeyi başaramayan Ermenistan, son 7 haftada grubun en zayıf halkası Liechtenstein karşısında dahi galip gelemedi. UEFA Uluslar B Ligi 1. Grupta mücadele edecek olan Ermenistan, grubun zayıf halkaları arasında yer alıyor.

İrlanda Cumhuriyeti Kazanmak İstiyor

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu’nda son 5 haftada sergilenen namağlup performans, İrlanda Cumhuriyeti için yeterli olmadı. Gruba üst üste 3 mağlubiyetle başlayan konuk ekip, son 5 maçtan 7 puan toparlarken, Sırbistan ve Portekiz’e geçilerek, 2022 Dünya Kupası hayallerine veda etti. EURO 2020 kapısından Pla Off mağlubiyetiyle dönen İrlanda Cumhuriyeti, 2022 Dünya Kupası hayallerine de veda ederken, rotasını UEFA Uluslar Ligi’ne çevirdi. Stephen Kenny yönetiminde gelişmeye devam eden konuk ekip, tarihinde karşı karşıya geldiği 2 maçta da mağlup ettiği Ermenistan karşısında bir kez daha galibiyet arayacak. İrlanda Cumhuriyeti son maçlarda iyi performanslar sergiledi.

Ermenistan – İrlanda Cumhuriyeti Maç Bilgileri

Ermenistan – İrlanda Cumhuriyeti Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 16:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Radu Petrescu. Mücadele Vazgen Sargsyan Hanrapetakan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ermenistan’nın ilk 11’i Belli mi?

Ermenistan’nın muhtemel kadrosu: Airapetyan, Andre Calisir, Haroyan, Hovhannisyan, Ishkhanyan, Hambardzumyan, Grigoryan, Yedigaryan, Barseghyan, Babayan, Karapetian.

İrlanda Cumhuriyeti’nin ilk 11’i Belli mi?

İrlanda Cumhuriyeti’nin muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Dara O’Shea, Duffy, Coleman, Doherty, Egan, Cullen, Hendrick, McGarth, Connolly, Uche Idah.

İddaa Tahmini

Son dönemlerde önemli bir yükseliş yakalayan İrlanda Cumhuriyeti, deplasmanda galibiyet adına denenmeye değer taraf. Stephen Kenny ve öğrencileri, zor günler geçiren Ermenistan karşısında gruba galibiyetle başlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.68

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim 74. dakikada Eduard Spertsyan oldu ve Ermenistan’a galibiyeti getirdi. Ev sahibi iç sahada sürpriz bir galibiyet aldı.