San Marino Malta Bahis Tahmini 05.06.2022

UEFA Uluslar D Ligi 2. Grup kapsamında, 5 Haziran Pazar akşamı Türkiye saat ile 16:00’da, San Marino ile Malta karşı karşıya gelecek. Mücadeleye San Marino Stadı ev sahipliği yapıyor.

Betroad, San Marino galibiyetine 11.00, beraberliğe 5.00, Malta galibiyetine ise 1.28 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.40, KGYOK 1.55 oran kazandırıyor.

Averaj Takımı San Marino

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan San Marino, tarihinde sadece Lihtenştayn’ı mağlup etmeyi başarırken, milli takımlar sıralamasında en zayıf halka oldu. Ev sahibi EURO 2020 Elemelerine puansız veda ederken, aynı başarısız form grafiğini 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nda gösterdi ve 10 maçtan 10 mağlubiyet aldı. Kalesinde gördüğü 46 gole karşılık, sadece 1 kez skor üreten San Marino, katıldığı turnuvalarda averaj takımı olmaya devam ediyor. UEFA Uluslar D Ligi 2. Grup kapsamında geçtiğimiz hafta evinde Estonya ile karşı karşıya gelen ve 2-0 mağlup olan San Marino, evinde ağırlayacağı Malta karşısına da zayıf halka olarak çıkacak.

Malta Galibiyet İstiyor

Malta, UEFA Uluslar D Ligi 2. Grupta ilk sınavına çıkıyor. Deplasmanda San Marino ile karşı karşıya gelecek olan Devis Mangia’nın öğrencileri, kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösterilen ve ilk maçını kaybeden San Marino karşısında kazanmak istiyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu’nda mücadele eden Malta, 10 maçtan 1 galibiyet, 2 beraberlikle 5 puan toplayabilmiş ve 2022 Dünya Kupası hayallerine veda etmişti.  Grubun zayıf halkası haline gelse de, rakibi San Marino’dan daha iyi bir eleme performansı ortaya koyan konuk ekip, deplasmanda favori taraf. Rakibiyle sadece 1 hazırlık mücadelesinde karşı karşıya gelen ve 3-2’lik galibiyete uzanan Malta, UEFA Uluslar Ligi kapsamında San Marino karşısında daha etkili olacaktır.

San Marino – Malta Maç Bilgileri

San Marino – Malta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 16:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Marino Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

San Marino takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Malta cephesinde ise Teddy Teuma ve Ryan Camenzuli’nin kart cezası bulunuyor.

San Marino’nun 11’i Belli mi?

San Marino’nun muhtemel kadrosu: Simoncini, Vitaioli, Simoncini, Giardi, Palazzi, D’Addario, Lundei, Gasperoni, Censoni, Berardi, Bernardi.

Malta’nın 11’i Belli mi?

Malta’nın muhtemel kadrosu: Bonello, Karl Micallef, Borg, Agius, Guillaumier, Nwoko, Gambin, Muscat, Mbong, Pisani, Degabriele.

İddaa Tahmini

Son yıllarda rakibinin çok üzerinde bir performans sergileyen Malta, deplasmanda San Marino engelini zorlanmadan geçecek ve ilk maçından 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.61

Betroad Oranı: H2, Oran 1.85

Maç Sonucu:0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Malta bu hafta San Marino engelini zorlanmadan geçti. Konuk ekip Jan Busuttil ve Matthew Guillaumier’in golleriyle deplasmandan rahat bir galibiyet aldı. Kazananları tebrik ederiz.