Günün İddaa Kuponu 09.06.2022

9 Haziran Perşembe günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar.

Portekiz – Çekya: MS 1, 1.28 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; İsviçre’de moraller bozuk. UEFA Uluslar A Ligi 2. Grubunda2 maça çıkan İsviçre, bu karşılaşmalardan puan çıkartamadı. Grubun ilk maçında Çekya’ya 2-1 kaybeden Murat Yakın’ın öğrencileri, grubun 2. maçında ise Portekiz deplasmanında 4-0 mağlup oldu. İlk 2 maçta puan alamayan İsviçre, grupta son sırada yer alıyor. Bu hafta konuk edecekleri İspanya karşısında da işleri bir hayli zor olacak. Maç öncesinde İsviçre’de eksik bulunmuyor. İspanya, gruba beraberlik ile başlamıştı. Grubun ilk maçında konuk ettikleri Portekiz ile 1-1 berabere kaldılar. Grubun 2. maçında ise Çekya deplasmanına konuk olan İspanya, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. İlk 2 maçta 2 puan toplayan Luis Enrique’nin öğrencileri, 3. sırada yer alıyor. Lider Portekiz’in 2 puan gerisindeler. Bu hafta İspanya’dan galibiyet bekliyorum. Son sıradaki İsviçre karşısında kazanarak ilk galibiyetini almaya yakın taraflar. İsviçre’nin grupta galibiyeti bulunmuyor. Çekya ve Portekiz’e kaybeden İsviçre, son sıraya geriledi. İspanya karşısında da işleri zor. İspanya’nın grupta ilk galibiyetini almasını bekliyorum. Çekya deplasmanında 3 puan ile tanışırlar. 

İsviçre – İspanya: MS 2, 1.71 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; Portekiz, grupta lider konumda yer alıyor. Grubun ilk maçında İspanya deplasmanına konuk olan Portekiz, rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Grubun ikinci maçında ise İsviçre’yi konuk eden Fernando Santos’un ekibi, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve puanını 4’e yükseltti. Bu galibiyet ile beraber grupta liderliğe yükseldiler. Grubun 3. maçında Çekya’yı konuk edecek olan Portekiz, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Çekya, gruba galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında İsviçre’yi konuk eden Çekya, rakibini 2-1 mağlup etti. Grubun 2. maçında ise İspanya’yı konuk eden Jaroslav Silhavy’nin ekibi, 2 kez öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı ve rakibi ile 2-2 berabere kaldı. İlk 2 maçta 4 puan toplayan Çekya, lider Portekiz’in ardından 2. sırada yer alıyor. Bu hafta Portekiz’e konuk olacak Çekya’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Portekiz, grupta liderliği elinde bulunduruyor. Çekya karşısında da maçın favorisiler. Portekiz, Cristiano Ronaldo önderliğinde bir yeni galibiyet daha alır.

Toplam İddaa Oranı: 2.18

Bets10 Bahis Oranı: 2.76