Norveç Slovenya Bahis Tahmini 09.06.2022

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup kapsamında 9 Haziran Perşembe akşamı, Norveç ile Slovenya karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak olan mücadeleye, Ullevaal Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Norveç galibiyetine 1.42, beraberliğe 4.33, Slovenya galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.27, beraberliğe 3.85, konuk ekibe ise 7.00 oran veriyor.

Norveç Güven Tazeledi

Norveç, 2022 Dünya Kupası hayallerine veda ettikten sonra, üst üste galibiyetlerle güven tazeledi. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grupta iyi bir başlangıç yapan Stale Solbakken’in öğrencileri, ilk hafta 2022 Dünya Kupası biletini cebine koyan Sırbistan’ı deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başarırken, geçtiğimiz hafta İsveç’i deplasmanda 2-1mağlup etti. Ev sahibinde 3 golü de Manchester City’nin yeni yıldızı Erling Halaand kaydederken, Norveç harika bir açılış yaptı. Üst üste galibiyetlerin ardından bu hafta Slovenya ile evinde karşı karşıya gelecek olan Norveç, grubun en zayıf halkası karşısında kazanarak, 3’te 3 yapmayı hedefliyor. Halaand’ın uzun süreli sakatlığıyla 2022 Dünya Kupası umutlarını kaybeden ev sahibi, Halaand’ın dönüşüyle birlikte yeniden yükselişe geçti.

Slovenya Güven Vermedi

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grupta ilk 2 haftada geride kalırken, üst üste mağlubiyetler alan Slovenya, en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. İlk 2 maçta farklı mağlubiyetlerle dibe vuran konuk ekip, İsveç karşısında 2-0, Sırbistan karşısında ise 4-1’lik mağlubiyetlerden kurtulamadı. Hem iç saha hem de deplasmanda mağlup olan Slovenya, Matjaz Kek önderliğinde zor günler geçiriyor. 2022 Dünya Kupası hayallerine Avrupa Elemeleri H Grubu’nda  veda eden Slovenya, düşüşünü UEFA Uluslar Ligi’nde tam gaz sürdürüyor. Konuk ekip ilk 2 maçta sergilediği hem hücum hem de savunma performansıyla güven vermekten çok uzakta.

Norveç – Slovenya Maç Bilgileri

Norveç – Slovenya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Fabio Verissimo. Mücadele Ullevaal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Norveç’in ilk 11’i Belli mi?

Norveç’in muhtemel kadrosu: Örjan Nyland, Strandberg, Birger Meling, Hanche-Olsen, Morten Thorsby, Mathias Normann, Martin Ödegaard, Elyounoussi, Marcus Pedersen, Sörloth, Erling Halaand.

Slovenya’nın ilk 11’i Belli mi?

Slovenya’nın muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Zan Karnicnik, Jure Balkovec, Jaka Bijol, Josip Ilicic, Miha Zajc, Jasmin Kurtic, Miha Mevlja, Petar Stojanovic, Benjamin Verbic, Adam Gnezda Cerin.

İddaa Tahmini

UEFA Uluslar B Ligi 4. Gruba 2’de 2 yaparak başlayan ve liderlik koltuğunda oturan Norveç, ilk iç saha sınavını en alt sıradaki Slovenya karşısında verecek. Ev sahibi rahat bir galibiyetle haftayı noktalayacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.99

Best10 Oranı: H1, Oran 2.25

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider Norveç ve en alt sırada yer alan Slovenya’nın mücadelesinde, iki takımda skor üretemedi. Mücadele golsüz beraberlikle geçilirken, Norveç 63. dakikadan itibaren 10 kişi oynamak zorunda kalan rakibi karşısında galip gelemedi.