Portekiz Çekya İddaa Tahmini 09.06.2022

UEFA Uluslar A Ligi 2. Grup 3. maçında, Portekiz ve Çekya karşı karşıya gelecek. Saat 21.45’de başlayacak karşılaşma S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Portekiz ile Çekya zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Portekiz galibiyetinin 1.42, beraberlik tercihinin 4.75, Çekya galibiyetinin ise 8.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Portekiz Evinde Kazandı

Portekiz, grupta lider konumda yer alıyor. Grubun ilk maçında İspanya deplasmanına konuk olan Portekiz, rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Grubun ikinci maçında ise İsviçre’yi konuk eden Fernando Santos’un ekibi, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve puanını 4’e yükseltti. Bu galibiyet ile beraber grupta liderliğe yükseldiler. Grubun 3. maçında Çekya’yı konuk edecek olan Portekiz, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Çekya Zirveye Oynuyor

Çekya, gruba galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında İsviçre’yi konuk eden Çekya, rakibini 2-1 mağlup etti. Grubun 2. maçında ise İspanya’yı konuk eden Jaroslav Silhavy’nin ekibi, 2 kez öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı ve rakibi ile 2-2 berabere kaldı. İlk 2 maçta 4 puan toplayan Çekya, lider Portekiz’in ardından 2. sırada yer alıyor. Bu hafta Portekiz’e konuk olacak Çekya’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Portekiz – Çekya Maç Bilgileri

Portekiz – Çekya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 21:45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dragao Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Portekiz’in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Joao Cancelo, Jose Fonte, Yannick Djalo, Nuno Mendes, Danilo Pereira, Joao Palhinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Diogo Jota, Cristiano Ronaldo

Çekya'nın ilk 11’i Belli mi?

Çekya’nın muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, David Zima, Jakub Brabec, Milan Havel, Ales Mateju, Alex Kral, Antonin Barak, Jakub Pesek, Lukas Masopust, Michal Sadilek, Michal Krmencik

İddaa Tahmini

Portekiz, grupta liderliği elinde bulunduruyor. Çekya karşısında da maçın favorisiler. Portekiz, Cristiano Ronaldo önderliğinde bir yeni galibiyet daha alır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Portekiz, rahat bir galibiyet aldı. Çekya’yı 2-0 mağlup ettiler ve puanını 7’ye çıkartarak liderliğini sürdürdüler.