Avusturya Fransa İddaa Tahmini 10.06.2022

S Sport Plus ekranlarından 10 Haziran Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup mücadelesinde, Avusturya ile Fransa karşı karşıya gelecek.

Bets10, Avusturya galibiyetine 4.33, beraberliğe 3.60, Fransa galibiyetine ise 1.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.85, beraberliğe 3.20, konuk ekibe ise 1.62 oran veriyor.

Avusturya Yeni Hocasıyla Kaybetti

Avusturya milli takımı, yeni teknik adamı Ralf Rangnick yönetiminde ilk mağlubiyetini aldı. Franco Foda yönetiminde 2022 Dünya Kupası’na katılma şansını Play Off Yarı Final Turu’nda kaçıran ev sahibi, çareyi teknik adam değişikliğinde aramıştı. UEFA Uluslar Ligi serüvenine Ragnick yönetiminde başlayan Avusturya, ilk hafta Hırvatistan’ı deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başardı. 2022 Dünya Kupası’na katılacak olan rakibine ağır bir darbe vurmayı başaran Avusturya, 2. hafta ise Danimarka engeline takıldı. Danimarka karşısında 1-0 geriden gelerek 1-1’lik beraberliği yakalayan ekip, skoru bitime 6 dakika kala koruyamadı ve ilk mağlubiyetini aldı. UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta mücadele eden Avusturya, bu hafta son Dünya şampiyonu Fransa karşısına çıkacak.

Fransa’dan Üst Üste Kayıplar

Son Dünya şampiyonu Fransa, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’ndan namağlup lider çıkarak, yeniden şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alırken, Didier Deschamps ve öğrencileri son provasını UEFA Uluslar Ligi’nde yapıyor. A Ligi 1. Grupta mücadele eden Fransa, ilk hafta 2022 Dünya Kupası D Grubu’nda beraber mücadele edeceği Danimarka ile karşı karşıya gelirken, 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı ve 2-1’lik mağlubiyetle sahadan ayrıldı. İkinci hafta ise 2022 Dünya Kupası’na katılacak Hırvatistan ile karşı karşıya gelen Fransa, tekrar 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı ve 1-1’lik beraberlikle sahadan ayrıldı. Henüz UEFA Uluslar Ligi’nde galibiyetle tanışmayı başaramayan konuk ekip, kötü gidişata Avusturya deplasmanında son vermek istiyor. Fransa’nın galibiyete ihtiyacı var.

Avusturya – Fransa Maç Bilgileri

Avusturya – Fransa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ernst Happel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Avusturya’nın 11’i Belli mi?

Avusturya’nın muhtemel kadrosu: Heinz Lindner, Andreas Ulmer, Aleksandar Dragovic, Philipp Lienhart, Christpher Trimmel, Marcel Sabitzer, Louis Schaub, Marco Grüll, Nicolas Seiwald, Marko Arnautovic, Florian Grillitsch.

Fransa’nın 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Lloris, Upamecano, Dubois, Varane, Digne, Rabiot, Kante, Pogba, Griezmann, Giroud, Mbappe.

İddaa Tahmini

2022 Dünya Kupası Elemelerinin ardından UEFA Uluslar Ligi’ne üst üste puan kayıplarıyla başlayan Fransa, bir puan kaybına daha izin vermeyecek ve deplasmanda Avusturya’yı mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.62

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda 1’er golle 1’er puana razı geldi. Karşılaşmada Avusturya öne geçmeyi başarırken, Fransa ikinci yarıda oyun değişiklikleriyle skoru eşitlemeyi başardı ve mücadele beraberlikle sona erdi.