İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 10.06.2022

10 Haziran Cuma akşamı için UEFA Uluslar Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Avusturya – Fransa: MS 2, 1.62 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; S Sport Plus ekranlarından 10 Haziran Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup mücadelesinde, Avusturya ile Fransa karşı karşıya gelecek. Avusturya milli takımı, yeni teknik adamı Ralf Rangnick yönetiminde ilk mağlubiyetini aldı. Franco Foda yönetiminde 2022 Dünya Kupası’na katılma şansını Play Off Yarı Final Turu’nda kaçıran ev sahibi, çareyi teknik adam değişikliğinde aramıştı. UEFA Uluslar Ligi serüvenine Ragnick yönetiminde başlayan Avusturya, ilk hafta Hırvatistan’ı deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başardı. 2022 Dünya Kupası’na katılacak olan rakibine ağır bir darbe vurmayı başaran Avusturya, 2. hafta ise Danimarka engeline takıldı. Danimarka karşısında 1-0 geriden gelerek 1-1’lik beraberliği yakalayan ekip, skoru bitime 6 dakika kala koruyamadı ve ilk mağlubiyetini aldı. UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta mücadele eden Avusturya, bu hafta son Dünya şampiyonu Fransa karşısına çıkacak. Son Dünya şampiyonu Fransa, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’ndan namağlup lider çıkarak, yeniden şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alırken, Didier Deschamps ve öğrencileri son provasını UEFA Uluslar Ligi’nde yapıyor. A Ligi 1. Grupta mücadele eden Fransa, ilk hafta 2022 Dünya Kupası D Grubu’nda beraber mücadele edeceği Danimarka ile karşı karşıya gelirken, 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı ve 2-1’lik mağlubiyetle sahadan ayrıldı. İkinci hafta ise 2022 Dünya Kupası’na katılacak Hırvatistan ile karşı karşıya gelen Fransa, tekrar 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı ve 1-1’lik beraberlikle sahadan ayrıldı. Henüz UEFA Uluslar Ligi’nde galibiyetle tanışmayı başaramayan konuk ekip, kötü gidişata Avusturya deplasmanında son vermek istiyor. Fransa’nın galibiyete ihtiyacı var. 2022 Dünya Kupası Elemelerinin ardından UEFA Uluslar Ligi’ne üst üste puan kayıplarıyla başlayan Fransa, bir puan kaybına daha izin vermeyecek ve deplasmanda Avusturya’yı mağlup edecektir.

Danimarka – Hırvatistan: KGVAR, 1.78 (iddaa) – 1.87 (Bets10) ; Danimarka evinde Hırvatistan’ı konuk edecek. UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup mücadelesi, 10 Haziran Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. UEFA Uluslar A Ligi 1. Grubu’nda 2 hafta geride kalırken, Danimarka büyük bir sürprizle liderlik koltuğuna oturdu. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’nda 9’da 9 yaparak dikkatleri üzerine toplayan Kasper Hjulmand ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası biletini lider olarak alırken, etkisini UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta tam gaz sürdürdü. İlk maçta son Dünya şampiyonu Fransa’yı 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise Avusturya karşısında 2-1’lik galibiyete imza attı. Liderlik koltuğunda oturan Danimarka, kalesini gole kapatmakta zorlansa da, iyi hücum performanslarıyla rakiplerine göz açtırmadı. Bu hafta 2022 Dünya Kupası’nda muhtemel rakiplerinden Hırvatistan ile karşılaşacak olan Danimarka, harika performansını galibiyetle sürdürmek istiyor. Deplasmanda 2 maçtır kazanan ekip, UEFA Uluslar Ligi’nde ilk iç saha maçına çıkıyor. 2022 Dünya Kupası öncesi UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta mücadele eden Hırvatistan, Avrupa Elemeleri H Grubu’nda sergilediği harika performansı, UEFA Uluslar Ligi’ne taşıyamadı. H Grubu’na mağlubiyetle başlasa da, geri kalan 9 haftadan 7 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkan Zlatko Dalic’in öğrencileri, 2022 Dünya Kupası biletini cebine koydu. UEFA Uluslar Ligi serüvenine 3-0’lık Avusturya hezimetiyle başlayan Hırvatistan, 2. hafta Fransa ile 1-1 berabere kaldı. Grupta henüz galibiyetle tanışmayı başaramayan Hırvatistan, bu hafta 2’de 2 yapmayı başaran Danimarka’ya deplasmanda konuk olacak. Hırvatistan lider karşısında eski günlerine geri dönmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, liderlik koltuğunu korumak isteyen Danimarka ve ilk galibiyetini almak isteyen Hırvatistan’ın, 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Arnavutluk – İsrail: KGVAR, 1.68 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; 10 Haziran Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup mücadelesinde, Arnavutluk ile İsrail karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Air Albania Stadı ev sahipliği yapacak. UEFA Uluslar B Ligi 2. Grupta mücadele eden Arnavutluk, ilk sınavını İzlanda deplasmanında verirken, evine 1 puanla döndü. İzlanda karşısında ilk yarıyı Tauljant Sulejmanov’un golüyle 1-0 önde kapatan Arnavutluk, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı. 2. hafta İsrail’i evinde konuk edecek olan Arnavutluk, en yakın rakibi karşısında kazanmayı hedefliyor. EURO 2016’ya katılarak tarihinde bir ilk gerçekleştiren ev sahibi, 2022 Dünya Kupası’na üzücü bir şekilde veda etse de, yükselişiyle dikkat çekiyor. 2. sıradaki Polonya’nın 2 puan gerisinde kalan Arnavutluk, 10 maçtan 18 puan toplamayı başardı. Teknik adam Giovanni De Biasi ile yollarını ayıran ev sahibi, yoluna Edoardo Reja önderliğinde devam ediyor. Arnavutluk yeni hocasıyla yükselişini sürdürmek istiyor. İsrail cephesinde teknik adam değişikliği yaşandı. Konuk ekip Willi Ruttensteiner ile yollarını ayırırken, göreve Alon Hazan’ı getirdi. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’nda mücadele eden İsrail, 2. sırdaki İskoçya’nın 7 puan gerisinde kaldı ve teknik adam değişikliğine gitti. Yeni hocasıyla UEFA Uluslar Ligi serüvenine başlayan konuk ekip, ilk maçta İzlanda’yı evinde konuk ederken, mücadele 2-2’llik beraberlikle sona erdi. Üstünlüğünü korumayı başaramayan İsrail, 1-0 öne geçtiği mücadelede 2-1 geriye düşerken, yeniden eşitliği sağlamayı başardı. Savunmadaki hatalara rağmen, iyi hücum performansıyla rakibine geçit vermeyen İsrail, hoca değişikliğinin ardından da kolay maç kaybetmiyor. UEFA Uluslar Ligi maratonuna 1’er puanla başlayan Arnavutluk ve İsrail, bu hafta karşı karşıya gelecek. İki takımında galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.84

Bets10 Bahis Oranı: 6.39