Faroe Adaları Litvanya İddaa Tahmini 11.06.2022

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 3. Maçında Faroe Adaları evinde, Litvanya’yı ağırlayacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak olup S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Faroe Adaları Litvanya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Faroe Adaları kazanır 2.55, beraberlik 3.00, Litvanya kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış.

Faroe Adaları’nın Puanı Yok

Faroe Adaları, Uluslar C Ligi 1. Grubunda henüz galibiyet ile tanışamadı. Grubun ilk maçında Türkiye’ye 4-0 kaybeden Faroe Adaları, grubun 2. maçında ise iç sahada konuk ettiği Lüksemburg’a 1-0 kaybetti. Grupta oynadıkları ilk 2 maçta puan alamayan Hakan Ericsson’un öğrencileri, henüz golle de tanışamadı. Bu hafta ise grubun son sırasında yer alan Litvanya’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Faroe Adaları’nda 2 eksik var. Rene Joensen ve Salvi Vatinhammar, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecekler.

Litvanya Yokları Oynuyor

Litvanya, grubun en zayıf halkası diyebiliriz. Tıpkı Faroe Adaları gibi grupta henüz puan almayı başaramadılar. İlk 2 maçtan puan çıkartamayan Litvanya, bu maçlarda skor da üretemedi. Grubun ilk maçında Lüksemburg’a 2-0 kaybeden Valdas Ivanauskas’ın ekibi, grubun 2. maçında ise Türkiye’ye 6-0 mağlup oldu. İlk 2 maçta tam 8 gol yediler. Grupta son sırada bulunan Litvanya, bugün Faroe Adaları deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Litvanya’da eksik bulunmuyor.

Faroe Adaları – Litvanya Maç Bilgileri

Faroe Adaları – Litvanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 21:45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tórsvøllur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Faroe Adaları’nda Rene Joensen ve Salvi Vatinhammar, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecekler.

Faroe Adaları’nın ilk 11’i Belli mi?

Faroe Adaları’nın muhtemel kadrosu: Gunnar Nielsen, Viljormur Davidsen, Odmar Faero, Ragnar Nattestad, Gilli Sörensen, Gunnar Vatnhamar, Hallur Hansson, Brandur Olsen, Salvi Vatinhammar, Klaemint Olsen, Joan Edmundsson

Litvanya'nın ilk 11’i Belli mi?

Litvanya’nın muhtemel kadrosu: Dziugas Bartkus, Limas Klimavicius, Benas Satkus, Egidijus Vaitkunas, Augustinas Klimavicius, Rolandas Baravyskas, Titas Milasius, Edgaras Utkus, Vykintas Slivka, Fedor Cernych, Justas Lasickas

İddaa Tahmini

Faroe Adaları ve Litvanya, hücumda üretkenlik konusunda sıkıntı yaşıyor. İki takımda Uluslar Ligi grubunda oynadığı 2 karşılaşmada skor üretemedi. 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.34

Betroad Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.50

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Litvanya, öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Faroe Adaları deplasmanında 2-1 kaybettiler.