Hollanda Polonya İddaa Tahmini 11.06.2022

UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup 3. Maçında, Hollanda ile Polonya kozlarını paylaşacak. Saat 21.45’de start alacak mücadelenin S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Hollanda bugün Polonya karşısında maçın net favorisi. Rexbet oranlarını ele alırsak ev sahibi Hollanda galibiyetine 1.55, beraberlik tercihine 4.00, Polonya galibiyetine 6.00 oran veriyor. 

Hollanda’dan Üst Üste Galibiyetler

Hollanda’da moraller yerinde. UEFA Uluslar Ligi’nde zor bir gruba düşen Hollanda, beklenenin üzerinde bir performans gösteriyor. Grubun ilk maçında Belçika’yı deplasmanda 4-1 mağlup eden Hollanda, sürpriz bir galibiyet almıştı. Grubun ikinci maçında ise konuk oldukları Galler deplasmanında 2-1 kazandılar. Weghorst’un uzatmalarda attığı golle kazandılar ve puanını 6’ya yükselttiler. Hollanda’nın grupta lider konumda yer aldığını da belirtelim.

Polonya Deplasmanda Kaybetti

Polonya, UEFA Uluslar Ligi’ne galibiyet ile başlamıştı. Grubun ilk maçında konuk ettikleri Galler’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar. 3 gün önce ise Belçika deplasmanına konuk olan Polonya, Robert Lewandowski’nin golüyle öne geçti ama skor üstünlüğünü koruyamadı. Belçika deplasmanından 6-1’lik mağlubiyet ile döndüler. Grupta tek galibiyeti bulunan Polonya, 3. sırada yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları lider Hollanda deplasmanında da işleri pek kolay değil.

Hollanda – Polonya Maç Bilgileri

Hollanda – Polonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Cardiff City Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hollanda’nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Martin Stekelenburg, Denzel Dumfries, Daley Blind, Nathan Ake, Van Aanholt, Jurrien Maduro, Wijnaldum, Martin De Roon, Frenkie De Jong, Memphis Depay, Wout Weghorst

Polonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Matty Cash, Tomasz Kedziora, Jan Bednarek, Tymoteusz Puchacz, Pawel Dawidowicz, Karol Linetty, Mateusz Klich, Jakub Moder, Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Hollanda’dan 3 puan beklentim var. Belçika ve Galler karşısında iyi oynayarak kazandılar. Grupta da liderler. Hollanda, Polonya karşısında da kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.40

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hollanda, 90+1’de penaltı kaçırdığı maçtan 1 puan ile ayrıldı. Polonya ile 2-2 berabere kaldılar ve liderliğini sürdürdüler.