İngiltere İtalya İddaa Tahmini 11.06.2022

İngiltere ile İtalya‘nın, 11 Haziran Cumartesi günü vereceği 3 puan mücadelesi S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 21:45‘te start alacak UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup mücadelesine Molineux Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, İngiltere galibiyetine 1.78, beraberliğe 3.50, İtalya galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.20, 2.5 Alt 1.66 olarak verilmiş.

İngiltere Kazanmak İstiyor

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grupta, İtalya, Almanya ve Macaristan ile mücadele eden İngiltere, 2. haftayı geride bırakırken, henüz galibiyetle tanışmadı. İlk hafta Macaristan deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, 2. hafta ise Almanya deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nda namağlup bir performans sergileyen Gareth Southgate ve öğrencileri, 10 maçtan 8 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Tam 39 gole imza atan, kalesinde ise 3 gole izin veren ev sahibi, harika performansının ardından UEFA Uluslar Ligi’ne istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Son 180 dakikada sadece Hary Kane’nin penaltısıyla gole ulaşan İngiltere, hücum hattındaki etkisini kaybetti. Eski günlerine geri dönmek isteyen İngiltere, EURO 2020 şampiyonluğunu finalde kaybettiği İtalya ile sahasında karşılaşacak.

İtalya Liderlik Koltuğunda

2022 Dünya Kupası’na katılmayı başaramayan İtalya, kabusa Macaristan galibiyetiyle son verdi. EURO 2020’ye tam anlamıyla damga vuran İtalya, finalde turnuvanın ev sahibi İngiltere’yi penaltılarla mağlup ederek, şampiyonluğa ulaşmıştı. 2018 Dünya Kupası’na gidemeyen ve büyük bir şok yaşayan İtalya, EURO 2020 zaferinin ardından 2022 Dünya Kupası’na gidemedi. Gruplarda son 2 maçta puan kaybederek, liderliği ellerinden kaçıran İtalya, Play Off şansını da değerlendiremedi. Üst üste fırsatları ellerinden kaçıran İtalya’da, kötü gidişat UEFA Finalissima’da alınan 3-0’lık Arjantin mağlubiyetiyle devam ederken, konuk ekip UEFA Uluslar Ligi’ne 1 puanla başladı. Almanya ile 1-1 berabere kalan İtalya, geçtiğimiz hafta ise Macaristan’ı 2-1 mağlup ederek, toparlanma sinyalleri verdi. Grupta lider konumda bulunan konuk ekip, İngiltere karşısında bir kez daha galip gelmek istiyor.

İngiltere – İtalya Maç Bilgileri

İngiltere – İtalya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İngiltere’nin 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Kyle Walker, Tyrone Mings, John Stones, Luke Shaw, Kalvin Philiips, Mason Mount, Phil Foden, Raheem Sterling, Harry Kane.

İtalya’nın 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Emerson, Francesco Acerbi, Gianmarco Ferrari, Sandro Tonali, Jorginho, Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Nicolo Barella, Lorenzo İnsigne.

İddaa Tahmini

Dev maçta iki takımda kazanmak istiyor. Grubun yeni liderini belirleyebilecek zorlu mücadelede, iki takımında ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük kurmayı başaramayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.88

Best10 Oranı: İY 0, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden gol sesi çıkmadı. İki takımda beklediğimiz gibi ilk yarıyı golsüz eşitlikle noktalarken, ikinci yarıda da eşitlik bozulmadı. İngiltere ve İtalya haftayı 1’er puanla noktalarken, ilk yarı beraberlikle sona erer seçeneğiyle yanılmadık.