İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.06.2022

11 Haziran Cumartesi gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Galler – Belçika: MS 2, 1.64 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Galler’in grupta puanı bulunmuyor. İlk 2 maçta da puan almayı başaramadılar. Grubun ilk maçında Polonya deplasmanında 2-1 kaybeden Robert Page’in ekibi, grubun 2. maçında ise iç sahada konuk ettiği Hollanda’ya 2-1 mağlup oldu. Uzatma dakikalarında yedikleri golle sahadan puansız ayrıldılar. Bu hafta ise Cardiff’de Belçika’yı konuk edecekler. Geçtiğimiz hafta play off final maçında Ukrayna’yı1-0 mağlup eden Galler, uzun yılların ardından Dünya Kupası’nda boy gösterecek. Uluslar Ligi’nde ilk 2 maçta puan alamayan ve son sırada bulunan Galler’in bugün Belçika karşısında da işi zor. Belçika, grubun ilk maçında Hollanda karşısında beklenmedik bir kayıp yaşamıştı. Rakibine 4-1 kaybeden Belçika, Uluslar Ligi’ne mağlubiyet ile başladı. Grubun ikinci maçınca ise Polonya’yı ağırlayan Roberto Martinez’in ekibi, geriye düştüğü karşılaşmadan 6-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve moral buldu. Böylelikle grupta ilk galibiyetini almış oldular. Bu hafta ise Galler’e konuk olacaklar. Grubun son sırasında yer alan Galler deplasmanında da maçın favorisi olduklarını belirtelim. Belçika, maçın net favorisi. Galler, grupta son sırada yer alıyor ve henüz puan almayı başaramadılar. Belçika, Polonya karşısınd aldığı 6-1’lik galibiyet ile moral buldu. Galler deplasmanında da 3 puana yakınlar.

Lüksemburg – Türkiye: MS 2, 1.23 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; Lüksemburg, grupta liderlik umutlarını sürdürüyor. Grubun ilk maçında Litvanya deplasmanında 2-0 kazanan Lüksemburg, grubun 2. maçında ise Faroe Adaları’nı 1-0 ile geçmeyi başardı. İlk 2 maçta 6 puan toplayan Lüksemburg, lider Türkiye’nin ardından 2ç sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Türkiye ile eşit puana sahipler. İlk 2 maçta fire vermeyen ve kalesini gole kapatmayı başaran Luc Holtz’un öğrencileri, bu hafta Türkiye karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Lüksemburg’da önemli bir eksik bulunmuyor. Türkiye, UEFA Ulusla Ligi’ne iyi bir giriş yaptı. Grubun ilk maçında Faroe Adaları’nı 4-0 ile geçen Stefan Kuntz’un ekibi, grubun 2. maçında ise Litvanya deplasmanında 6 golle kazandı. Rakibini 6-0 mağlup eden Türkiye, grupta lider konumda yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Lüksemburg ile eşit puana sahipler ama averaj üstünlüğü Türkiye’nin elinde. Lüksemburg deplasmanında da maçın favorisiler. İlk 2 maçta 10 gol atan ve henüz gol yemeyen Türkiye’nin bugün Lüksemburg’a karşı kazanması bekleniyor. Türkiye, Uluslar Ligi’ne iyi bir giriş yaptı. İlk 2 maçta 10 gol attılar ve 6 puan toplayarak lider konumdalar. Lüksemburg karşısında da kolay bir galibiyet almalarını bekliyorum. Stefan Kuntz’un ekibi, kazanmaya yakın taraf.

Hollanda – Polonya: MS 1, 1.40 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Hollanda’da moraller yerinde. UEFA Uluslar Ligi’nde zor bir gruba düşen Hollanda, beklenenin üzerinde bir performans gösteriyor. Grubun ilk maçında Belçika’yı deplasmanda 4-1 mağlup eden Hollanda, sürpriz bir galibiyet almıştı. Grubun ikinci maçında ise konuk oldukları Galler deplasmanında 2-1 kazandılar. Weghorst’un uzatmalarda attığı golle kazandılar ve puanını 6’ya yükselttiler. Hollanda’nın grupta lider konumda yer aldığını da belirtelim. Polonya, UEFA Uluslar Ligi’ne galibiyet ile başlamıştı. Grubun ilk maçında konuk ettikleri Galler’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar. 3 gün önce ise Belçika deplasmanına konuk olan Polonya, Robert Lewandowski’nin golüyle öne geçti ama skor üstünlüğünü koruyamadı. Belçika deplasmanından 6-1’lik mağlubiyet ile döndüler. Grupta tek galibiyeti bulunan Polonya, 3. sırada yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları lider Hollanda deplasmanında da işleri pek kolay değil. Hollanda’dan 3 puan beklentim var. Belçika ve Galler karşısında iyi oynayarak kazandılar. Grupta da liderler. Hollanda, Polonya karşısında da kazanmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 2.18

Bets10 Bahis Oranı: 4.18