İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 12.06.2022

İddaa fikstüründe 12 Haziran Pazar günü yer alan UEFA Uluslar Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Norveç – İsveç: MS 0, 2.95 (iddaa) – 3.50 (Bets10) ; S Sport ve S Sport Plus ekranlarından 12 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak olan UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesinde, Norveç ile İsveç karşı karşıya gelecek. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda son haftaya kadar liderlik şansı devam eden Norveç, Hollanda mağlubiyetiyle birlikte 2022 Dünya Kupası hayallerine veda etmişti. 10 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alsa da, yetersiz kalan Norveç, UEFA Uluslar B Ligi 4. Gruba çok daha iyi bir başlangıç yaptı. İlk 3 haftada bileği bükülmeyen Stale Solbakken’in öğrencileri, Sırbistan ve İsveç karşısında Erling Halaand’ın golleriyle kazanırken, son maçta Slovenya ile sahasında golsüz berabere kaldı. Grubun en zayıf halkasını mağlup etmeyi başaramasa da, yenilmezlik serisini sürdüren ev sahibi, 3 hafta sona erdiğinde grubun lideri olmayı başardı. 3 maç sonunda kalesinde sadece 1 gole izin veren Norveç, deplasmanda 2-1 mağlup ettiği İsveç ile iç sahada karşı karşıya gelecek. 2022 Dünya Kupası yolunda, son virajda üst üste hatalara imza atan İsveç, harika başladığı elemelerin sonunu getirememiş ve 2022 Dünya Kupası şansını kaybetmişti. Play Off Turu’yla birlikte son 3 maçını kaybeden ve rotasını UEFA Uluslar Ligi’ne çevirmek zorunda kalan konuk ekip, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grupta başlangıcı Slovenya galibiyetiyle yaparken, son 2 hafta evinde Norveç ve Sırbistan’a kaybetti. İlk maçta 2-1 mağlup olduğu Norveç’e deplasmanda konuk olacak olan Janne Andersson’un öğrencileri, deplasmanda kötü gidişata son vermek istiyor. İlk 2 sırayla puan farkının açılmasını istemeyen İsveç, zorlu bir deplasman sınavı verecek. Sadece grubun en zayıf halkası Slovenya karşısında galip gelmeyi başaran İsveç, galibiyet adına güven vermekten uzakta. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, liderlik koltuğunu korumak isteyen Norveç ile üst sıralarla puan farkının açılmasını isteyen İsveç’in, birbirlerine üstünlük kurmayı başaramayacağını ve 1’er puanla yetineceğini düşünüyorum.

Slovenya – Sırbistan: MS 2, 1.74 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup kapsamında, Slovenya ile Sırbistan, 12 Haziran Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadeleye, Stozice Stadı ev sahipliği yapacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Slovenya, UEFA Uluslar Ligi’nde henüz galibiyetle tanışmadı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu’nda, Hırvatistan, Rusya ve Slovakya’ya diş geçiremeyen Slovenya, rotasını UEFA Uluslar Ligi’ne çevirirken, B Ligi 4. Grupta üst üste puan kayıpları yaşadı. İlk 2 hafta İsveç ve Sırbistan’a kaybeden ekip, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Norveç ile golsüz berabere kaldı. Gruptaki en iyi performansını sergileyen Slovenya, 63. dakikadan itibaren 10 kişi oynasa da, savunmada hata yapmadı. 1 puanla son sırada yer alan Slovenya, kalesinde gördüğü 6 gole karşılık, sadece 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. İlk maçta 4-1 mağlup olduğu Sırbistan’ı sahasında konuk edecek olan Matjaz Kek ve öğrencileri, kötü gidişata sahasında son vermek istiyor. UEFA Uluslar Ligi’nde açılışı mağlubiyetle yapan Sırbistan, 2’de 2 yaparak kötü gidişata kısa sürede son verdi ve liderlik iddiasını sürdürdü. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu’na namağlup performansıyla damga vuran Dragan Stojkovic ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası biletini cebine koyarak UEFA Uluslar B Ligi 4. Grupta mücadele ederken, ilk maçta Norveç’e sahasında kaybetmişti. Grupta Katar bileti almayı başaran tek takım olarak mücadele eden Sırbistan, Norveç mağlubiyetinin ardından Slovenya ve İsveç galibiyetleriyle 6 puan toplamayı başarırken, liderin 1 puan gerisinde 2. sıraya yükseldi. İlk maçta zorlanmadan mağlup ettiği Slovenya karşısına deplasmanda çıkacak olan Sırbistan, gözünü liderliği koltuğuna dikti. 2022 Dünya Kupası’na katılacak olan Sırbistan, UEFA Uluslar Ligi’ne kötü başlasa da, 2 haftadır galip gelmeyi başarıyor. İlk maçta 3 farla mağlup ettiği Slovenya karşısına deplasmanda çıkacak olan Sırbistan, bir kez daha rakibini mağlup etmeyi başaracaktır.

Malta – San Marino: MS 1 (-2), 2.08 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; 12 Haziran Pazar akşamı, Malta evinde San Marino’yu konuk edecek. UEFA Uluslar D Ligi 2 .Grup mücadelesi, Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Mücadeleye Ta’Qali National Stadı ev sahipliği yapacak. UEFA Uluslar D Ligi 2. Grupta yer alan Malta, açılışı galibiyetle yaparken, liderlik için önündeki en büyük rakibi Estonya’ya geçtiğimiz hafta kaybetti. İlk maçta San Marino engelini deplasmanda 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Malta, Estonya karşısında önemli fırsatları değerlendiremedi. Mücadele 0-0 devam ederken, 15. dakikada yakaladığı penaltı şansını değerlendiremeyen Malta, 1-0 geriye düştüğü mücadelede 1-1’lik beraberliği yakalasa da, son saniye golüyle mağlubiyetten kurtulamadı. Bir kez daha San Marino karşısına çıkacak olan Devis Mangia’nın öğrencileri, deplasmanda zorlanmadan mağlup ettiği rakibi karşısında bir kez daha galibiyet arayacak. UEFA Uluslar D Ligi 2. Grupta en zayıf halka San Marino. Uzun süredir kadro dahi kurmakta zorlanan konuk ekip, katıldığı tüm kulvarlarda zayıf halka olmaya devam ediyor. D Ligi 2. Grupta ilk maçına Estonya deplasmanında çıkan San Marino, 2-0’lık mağlubiyetle evine dönerken, geçtiğimiz hafta evinde Malta’ya 2-0 kaybetti. Malta ve Estonya karşısında averaj takımı haline gelen San Marino, mağlubiyetlere alıştı. Tarihinde sadece 1 kez maç kazanan San Marino, Fabrizio Costantini önderliğinde kötü gidişatını sürdürüyor. Malta’ya sahasında farklı skorla kaybeden konuk ekip, deplasmanda sürpriz arayacak. San Marino hala grubun en güven vermeyen takımı. Grupta liderlik için mücadele veren Malta, kısa sürede averaj takımı haline gelen San Marino karşısında, deplasmanda elde ettiği başarıyı iç sahada tekrarlayacak ve tekrar farklı bir galibiyetle haftayı noktalayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 10.67

Bets10 Bahis Oranı: 16.80