İspanya Çekya İddaa Tahmini 12.06.2022

UEFA Uluslar A Ligi 2. Grup 4. maçında, İspanya ile Çekya kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve nesine.com sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

İspanya ve Çekya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. İspanya kazanır 1.33, beraberlik 5.00, Çekya kazanır ise 11.00 olarak açıklanmış.

İspanya’nın Mağlubiyeti Yok

İspanya, UEFA Uluslar A Ligi 2. Grupta oynadığı maçlarda henüz mağlubiyet yaşamadı. Grubun ilk maçında Portekiz ile 1-1 berabere kalan İspanya, grubun 2. maçında ise Çekya ile 2-2 berabere kalmıştı. 2 kez geriye düştükleri maçta 1 puan aldılar. 3 gün önce ise İsviçre’nin konuğu olan Luis Enrique’nin ekibi, rakibini 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Grupta ilk galibiyetini alan İspanya, puanını 5’e yükseltti ve lider Portekiz’in takibini sürdürdü. Bu hafta konuk edecekleri Çekya karşısında da kazanmaları bekleniyor.

Çekya 3. Sırada

Çekya’nın grupta tek galibiyeti var. Grubun ilk maçında iç sahada konuk ettikleri İsviçre’yi 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Bu galibiyetin ardından İspanya ile 2-2 berabere kalan Çekya, lider Portekiz karşısında ise 2-0 kaybetti. UEFA Uluslar Ligi’nde oynadığı 3 maçta 4 puan toplayan Jaroslav Silhavy’nin öğrencileri, grupta 3. sırada yer alıyor. İlk maçta 2-2 berabere kaldıkları İspanya karşısında yine sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Çekya’da önemli bir eksik bulunmuyor.

İspanya – Çekya Maç Bilgileri

İspanya – Çekya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Cartuja Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İspanya’da Mikel Oyarzabal’ın sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadığını belirtelim.

İspanya'nın ilk 11'i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, AymericLaporte, Jordi Alba, Pau Torres, Marcos Alonso, Sergio Busquets, Koke, Pablo Gaviria, Dani Olmo, Ferran Tores, Pablo Sarabia

Çekya'nın ilk 11’i Belli mi?

Çekya’nın muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, David Zima, Jakub Brabec, Milan Havel, Ales Mateju, Alex Kral, Antonin Barak, Jakub Pesek, Lukas Masopust, Michal Sadilek, Michal Krmencik

İddaa Tahmini

İspanya’dan bu hafta galibiyet beklentim var. 3 gün önce İsviçre karşısında kazanarak moral bulan Luis Enrique’nin öğrencileri, bu kez Çekya karşısında da kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.17

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.30

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya, 3 puanı kaptı. Çekya’yı 2-0 mağlup ettiler ve grupta puanını 7 yaptılar.