Malta San Marino Bahis Tahmini 12.06.2022

12 Haziran Pazar akşamı, Malta evinde San Marino‘yu konuk edecek. UEFA Uluslar D Ligi 2 .Grup mücadelesi, Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Mücadeleye Ta’Qali National Stadı ev sahipliği yapacak.

Rexbet, Malta kazanır seçeneğine 1.14, beraberliğe 7.00, San Marino kazanır seçeneğine ise 23.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 3.10, KGYOK 1.33 oran kazandırıyor.

Malta Galibiyet Peşinde

UEFA Uluslar D Ligi 2. Grupta yer alan Malta, açılışı galibiyetle yaparken, liderlik için önündeki en büyük rakibi Estonya’ya geçtiğimiz hafta kaybetti. İlk maçta San Marino engelini deplasmanda 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Malta, Estonya karşısında önemli fırsatları değerlendiremedi. Mücadele 0-0 devam ederken, 15. dakikada yakaladığı penaltı şansını değerlendiremeyen Malta, 1-0 geriye düştüğü mücadelede 1-1’lik beraberliği yakalasa da, son saniye golüyle mağlubiyetten kurtulamadı. Bir kez daha San Marino karşısına çıkacak olan Devis Mangia’nın öğrencileri, deplasmanda zorlanmadan mağlup ettiği rakibi karşısında bir kez daha galibiyet arayacak.

Averaj Takımı San Marino

UEFA Uluslar D Ligi 2. Grupta en zayıf halka San Marino. Uzun süredir kadro dahi kurmakta zorlanan konuk ekip, katıldığı tüm kulvarlarda zayıf halka olmaya devam ediyor. D Ligi 2. Grupta ilk maçına Estonya deplasmanında çıkan San Marino, 2-0’lık mağlubiyetle evine dönerken, geçtiğimiz hafta evinde Malta’ya 2-0 kaybetti. Malta ve Estonya karşısında averaj takımı haline gelen San Marino, mağlubiyetlere alıştı. Tarihinde sadece 1 kez maç kazanan San Marino, Fabrizio Costantini önderliğinde kötü gidişatını sürdürüyor. Malta’ya sahasında farklı skorla kaybeden konuk ekip, deplasmanda sürpriz arayacak. San Marino hala grubun en güven vermeyen takımı.

Malta – San Marino Maç Bilgileri

Malta – San Marino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ta’Qali National Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Malta’nın 11’i Belli mi?

Malta’nın muhtemel kadrosu: Bonello, Karl Micallef, Borg, Agius, Guillaumier, Nwoko, Gambin, Muscat, Mbong, Pisani, Degabriele.

San Marino’nun 11’i Belli mi?

San Marino’nun muhtemel kadrosu: Simoncini, Vitaioli, Simoncini, Giardi, Palazzi, D’Addario, Lundei, Gasperoni, Censoni, Berardi, Bernardi.

İddaa Tahmini

Grupta liderlik için mücadele veren Malta, kısa sürede averaj takımı haline gelen San Marino karşısında, deplasmanda elde ettiği başarıyı iç sahada tekrarlayacak ve tekrar farklı bir galibiyetle haftayı noktalayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.08

Rexbet Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Zach Muscat attı, Malta iç sahada tek golle kazandı. San Marino’yu deplasmanda farklı skorla mağlup eden Malta, iç sahada ise tek golle galip gelebildi.