Almanya İtalya İddaa Tahmini 14.06.2022

Almanya ile İtalya‘nın, 14 Haziran Salı günü vereceği 3 puan mücadelesi S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 21:45‘te start alacak UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup mücadelesine Borussia-Park Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Almanya galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.75, İtalya galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.55, beraberliğe 3.35, konuk ekibe ise 4.05 oran veriyor.

Almanya 3 Maçtır Kazanamıyor

UEFA Uluslar Ligi serüvenine puan kaybıyla başlayan Almanya, puan kayıplarına 3. haftada da devam etti. Hansi Flick ve öğrencileri, ilk maçta İngiltere ile 1-1 berabere kalırken, ardından İtalya ve Macaristan karşısında 1-1’lik beraberliklere razı geldi. Son olarak Macaristan karşısında erken bir golle geriye düşen Almanya, kısa sürede beraberlik golünü bulsa da, kalan 80 dakikada eşitlik bozulmadı. Hansi Flick göreve geldikten sonra 10 maçtan namağlup çıkmayı başaran Panzerler, üst üste 7 galibiyetle 2022 Dünya Kupası biletini cebine koyarken, UEFA Uluslar Ligi’nde ise henüz galibiyetle tanışmadı. Deplasmanda berabere kaldığı İtalya’ya sahasında konuk edecek olan Almanya, ilk galibiyetini almak istiyor. Tam 10 haftadır rakip fileleri havalandıran ev sahibi, toplamda 34 kez fileleri havalandırmayı başardı.

İtalya Namağlup İlerliyor

1958 yılından itibaren Dünya Kupası’na gitmeyi başaran İtalya cephesinde, büyük şok 2018 yılında yaşanırken, son Dünya Kupası’nı kaçıran İtalya, göreve Mancini’yi getirdi. Hoca değişikliğini meyvelerini EURO 2020 şampiyonluğuyla toplayan konuk ekip, 2022 Dünya Kupası’nda bir şok daha yaşadı ve üst üste 2. kez Dünya Kupası’na gidemedi. EURO 2020 şampiyonluğuyla neler yapabileceğini ispatlayan İtalya, UEFA Uluslar Ligi serüvenine ise ii bir başlangıç yaptı. 3 maçtan 5 puan toplayarak liderlik koltuğunda oturan konuk ekip, bu hafta ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Almanya ile deplasmanda karşılaşacak. Mancini ve öğrencileri namağlup performansını sürdürmek istiyor.

Almanya – İtalya Maç Bilgileri

Almanya – İtalya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Almanya’nın 11’i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Hector, Tah, Joshua Kimmich, Robin Gosens, Toni Kroos, Kai Havertz, Goretzka, Serge Gnabry, İlkay Gündoğan, Thomas Müller.

İtalya’nın 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Emerson, Francesco Acerbi, Gianmarco Ferrari, Sandro Tonali, Jorginho, Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Nicolo Barella, Lorenzo İnsigne.

İddaa Tahmini

İki takımında UEFA Uluslar Ligi’nde bileği bükülmedi. Almanya ve İtalya, namağlup seriyi sürdürmek isterken, dev maçta golcüleriyle zorlanmadan skora katkı yapacak ve mücadelenin 90 dakikasında 2.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.72

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maça golcüler damga vurdu. Mücadelede tam 7 gol atılırken, ev sahibi Almanya 5 golle grupta ilk galibiyetini İtalya karşısında aldı. Ev sahibi harika bir zafere imza atarken, İtalya ise evine ağır bir hezimetle döndü. Kazananları tebrik ederiz.