Fransa Hırvatistan İddaa Tahmini 13.06.2022

UEFA Uluslar A Ligi 1.Grup kapsamında, 13 Haziran Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan zorlu mücadelede, Fransa sahasında Hırvatistan‘ı konuk edecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus.

Bets10, Fransa galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.00, Hırvatistan galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.95 oran kazandırıyor.

Fransa En Alt Sırada

Fransa, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta liderliğin favorisi olarak gösterilirken, sahada beklenilen olmadı ve 3 maç sonunda galibiyetle tanışmayı başaramayan Didier Deschamps’ın öğrencileri, 2 puanla en alt sıraya demir attı. Son Dünya şampiyonu, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’ndan namağlup lider çıkarken, tekrar Dünya şampiyonluğuna göz kırpmıştı. UEFA Uluslar Ligi serüvenine 2-1’lik Danimarka mağlubiyetiyle başlayan Fransa, ardından Hırvatistan ve Avusturya ile berabere kaldı. Kadrosunda rotasyona giden ev sahibi, 1-0 öne geçtiği ancak skoru korumayı başaramadığı Hırvatistan ile evinde karşı karşıya gelecek. Galibiyete ihtiyacı olan Fransa, tam kadro çıktığı maçlarda çok daha etkili oluyor. 2022 Dünya Kupası öncesinde farklı isimlere şans veren Didier Deschamps, artık puan kayıplarına son vermek isteyecektir.

Hırvatistan Puan Kayıplarına Son Verdi

2022 Dünya Kupası’nda boy gösterecek takımlar arasında yer alan Hırvatistan, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta 3 haftayı geride bırakırken, 4 puanla 3. sırada yer aldı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu’nda son 9 haftayı 7 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup geçiren Zlatko Dalic’in öğrencileri, yenilmezlik serisini UEFA Uluslar Ligi’nde çıktığı Avusturya mücadelesiyle kaybetti. İlk maçını 3-0’lık mağlubiyetle tamamlayan konuk ekip, ardından Fransa ile 1-1 berabere kalırken, puan kayıplarına lider Danimarka karşısında son verdi. Lideri deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başaran Hırvatistan cephesinde, galibiyeti getiren gol 69. dakikada Mario Pasalic’ten geldi. Toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, 2022 Dünya Kupası’nda muhtemel rakipleri arasında yer alan Fransa karşısında, galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Fransa – Hırvatistan Maç Bilgileri

Fransa – Hırvatistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Orel Grinfeeld. Mücadele de France Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fransa’nın 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Lloris, Upamecano, Dubois, Varane, Digne, Rabiot, Kante, Pogba, Griezmann, Giroud, Mbappe.

Hırvatistan’ın 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Domiknik Livakovic, Domagoj Vida, Duje Caleta Car, Josko Gvardiol, Sime Vrsaljko, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic, Andre Kramaric, İvan Perisic, Ante Rebic.

İddaa Tahmini

Fransa milli takımı, UEFA Uluslar Ligi sahnesinde artık puan kayıplara dur diyecek ve ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Hırvatistan karşısında, A Ligi 1. Grupta ilk galibiyetini almayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa’da kabus devam ediyor. Ev sahibi galibiyete hasret kalırken, bu hafta Hırvatistan karşısında skor dahi üretemedi ve karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılarak, grupta en alt sıraya demir attı.