Hollanda Galler İddaa Tahmini 14.06.2022

UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup 4. Maçında Galler deplasmanda, Hollanda’nın konuğu olacak. Zorlu karşılaşma saat 21.45’de start alacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Hollanda bugün Galler karşısında maçın net favorisi. Rexbet oranlarını ele alırsak ev sahibi Hollanda galibiyetine 1.35, beraberlik tercihine 5.00, Galler galibiyetine 10.00 oran veriyor. 

Hollanda Liderliğini Sürdürüyor

Hollanda, grupta liderliğini sürdürüyor. Önce Belçika’yı 4-1, ardından ise Galler’i 2-1 mağlup eden Louis Van Gaal’ın ekibi, 3 gün önce ise iç sahada konuk ettiği Polonya ile 2-2 berabere kaldı. Grupta oynadıkları 3 maçta 7 puan topladılar ve lider konumdalar. En yakın takipçisi Belçika’nın 3 puan önünde yer alan Hollanda, Polonya karşısında galibiyeti son dakikada kaçırmıştı. 2-0 geriye düştükleri maçı 2-2’ye getirdiler ve bir de Memphis Depay ile 90+1’de penaltı atışından yararlanamadılar.

Galler Zayıf Halka

Galler, grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Grupta oynadıkları 3 karşılaşmada sadece 1 puan toplayabildiler. Grubun ilk maçında Polonya’ya 2-1 kaybeden Galler, grubun ikinci maçında ise Hollanda’ya 2-1 mağlup oldu. İlk 2 maçtan puan çıkartamayan Robert Page’in ekibi, 3 gün önce iç sahada konuk ettiği Belçika ile 1-1 berabere kaldı. Bu beraberlik ile grupta ilk puanını almış oldular. Bu hafta Hollanda’ya konuk olacak Galler’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Hollanda – Galler Maç Bilgileri

Hollanda – Galler Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stadion Feijenoord Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hollanda’nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Martin Stekelenburg, Denzel Dumfries, Daley Blind, Nathan Ake, Van Aanholt, Jurrien Maduro, Wijnaldum, Martin De Roon, Frenkie De Jong, Memphis Depay, Wout Weghorst

Galler'in ilk 11’i Belli mi?

Galler’in muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ben Davies, Chris Mepham, Joe Rodon, Neco Williams, Joe Allen, Aaaron Ramsey, Connor Roberts, Harry Wilson, Daniel James, Gareth Bale

İddaa Tahmini

Hollanda, grupta oynadığı 3 maçta 7 puan topladı. İyi bir performans gösteriyorlar. Galler karşısında da kazanırlar ve çıkışını devam ettirirler.

 İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.19

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.35

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hollanda, yenilmezlik serisini devam ettirdi. Galler’i 3-2 mağlup ettiler ve grupta liderliğini korudular.