Lüksemburg Faroe Adaları İddaa Tahmini 14.06.2022

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 4. Maçında, Lüksemburg ile Faroe Adaları karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Lüksemburg ve Faroe Adaları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Lüksemburg kazanır 1.47, beraberlik 4.00, Faroe Adaları kazanır ise 7.50 olarak açıklanmış. 

Lüksemburg 2. Sırada

Lüksemburg, 3 gün önce iç sahada konuk ettiği Türkiye karşısında puan almayı başaramadı. Rakibine 2-0 mağlup oldular ve gruptaki ilk mağlubiyetini yaşadılar. Lider Türkiye karşısında çok fazla etkili olamayan Luc Holtz’un ekibi, topladığı 6 puan ile grupta 2. Sırada yer alıyor. İlk 2 maçta Litvanya’yı 2-0, Faroe Adaları’nı ise 1-0 mağlup ederek 6 puan toplamışlardı. Grubun 4. Maçında Faroe Adaları’nı konuk edecek Lüksemburg, maçın net favorisi olarak gösteriliyor.

Faroe Adaları Evinde Kazandı

Faroe Adaları, grupta 3. Sırada yer alıyor. 3 gün önce iç sahada Litvanya’yı konuk ettiler ve rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Bu galibiyet ile ilk kez galibiyet sevinci yaşayan Faroe Adaları, 1-0 geriden gelip kazanmasını bildi. Grubun ilk maçında 1-0 kaybettikleri Lüksemburg’a bu kez deplasmanda konuk olacaklar. Litvanya’nın bu hafta lider Türkiye ile karşılaşacağını düşünürsek, Faroe Adaları’nın alacağı 1 puanın bile önemi büyük diyebiliriz. Maç öncesinde Faroe Adaları’nda önemli bir eksik yok.

Lüksemburg – Faroe Adaları Maç Bilgileri

Lüksemburg – Faroe Adaları Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 21:45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stade de Luxembourg Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lüksemburg'un ilk 11’i Belli mi?

Lüksemburg’un muhtemel kadrosu: Anthony Moris, Maxime Chanot, Mica Pinto, Florian Bohnert, Vahid Selimovic, Christopher Pereira, Danel Sinani, Leandro Barreiro, Mathias Olesen, Sebastien Thill, Gerson Rodrigues

Faroe Adaları'nın ilk 11’i Belli mi?

Faroe Adaları’nın muhtemel kadrosu: Gunnar Nielsen, Viljormur Davidsen, Odmar Faero, Ragnar Nattestad, Gilli Sörensen, Gunnar Vatnhamar, Hallur Hansson, Brandur Olsen, Salvi Vatinhammar, Klaemint Olsen, Joan Edmundsson

İddaa Tahmini

Lüksemburg, maçın favorisi. Faroe Adaları karşısında kazanacaklarını düşünüyorum. Luc Holtz’un ekibi, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lüksemburg’un rahat bir galibiyet alması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Mücadele 2-2 sona erdi.