Dundalk Shamrock İddaa Tahmini 17.06.2022

İrlanda Premier Lig’de ilk 2 sırayı paylaşan iki takım, Dundalk ve Shamrock karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve bets10 sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Dundalk Shamrock arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Dundalk kazanır 4.20, beraberlik 3.50, Shamrock kazanır ise 1.83 olarak açıklanmış.

Dundalk Takipte

Dundalk, İrlanda Premier Lig’de galibiyet serisine devam ediyor. Ligde oynadıkları son maçta St. Patrick’i 1-0 mağlup eden Dundalk, üst üste 4. galibiyetini almayı başardı. Lider Shamrock’un 8 puan gerisinde 2. sırada bulunan Stephen O’Donnell’ın ekibi, tam 8 maçtır ise mağlubiyet yaşamıyor. Üstelik Dundalk’ın rakibine nazaran 1 maçı da eksik. Bu sezon Shamrock’a karşı 2 maçta da galibiyet alamayan Dundalk, bu kez rakibi karşısında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Dundalk’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Shamrock Şampiyonluk Yolunda

Shamrock, bu sezon İrlanda Premier Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayı. Ligde oynadıkları son maçta Shelbourne’u 2-0 mağlup etmeyi başaran Stephen Bradley’in ekibi, sahadan 3 puan ile ayrıldı. Liderliğini sürdüren ve şampiyonluk yolunda en güçlü aday olan Shamrock, bu sezon sadece 3 kez mağlup oldu. İrlanda Premier Lig’de en yakın takipçisi Dundalk’ın 8 puan önünde liderliğini devam ettiriyorlar. Bugün karşılaşacakları Dundalk’a karşı bu sezon oynadıkları 2 maçta 4 puan topladılar. Bu hafta Dundalk karşısında da maçın favorisi oldukalrını belirtelim.

Dundalk – Shamrock Maç Bilgileri

Dundalk – Shamrock Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oriel Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dundalk'ın ilk 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Andrew Boyle, Sam Bone, Nathan Shepperd, Lewis Macarai, Daniel Kelly, Patrick Hoban, Gregory Sloggett, Darragh Leahy, Keith Ward, Paul Doyle, John Martin

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Sean Gannon, Sean Hoare, Barry, Richard Towell, Roberto Lopes, Dylan Watts, Daniel Mandriu, Rory Gaffney, Andy Lyons, Jack Bryne

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. En mantıklı seçim gollere yönelmek. İki takımda hücumda üretken. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir mücadele izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dundalk, sürpriz yaptı. Lider Shamrock’u 1-0 mağlup ettiler ve İrlanda Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını arttırmayı başardılar.