St. Patrick UCD İddaa Tahmini 17.06.2022

İrlanda Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Ligin dibinde yer alan UCD deplasmanda, St. Patrick karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 21.45’de nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

St. Patrick ve UCD arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. St. Patrick kazanır 1.38, beraberlik 4.75, UCD kazanır ise 7.50 olarak açıklanmış. 

St. Patrick Favori Taraf

St. Patrick, İrlanda Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Ligde oynadıkları son karşılaşmada Dundalk’a konuk olan St. Patrick, rakibine 1-0 mağlup olmuştu. İrlanda Premier Lig’de ilk 3 şansları devam eden St. Patrick, 3. sıradaki Derry City’nin 5 puan gerisinde yer alıyor. Son 5 maçta sadece 1 galibiyeti bulunan St. Patrick, bu hafta iç sahada konuk edeceği UCD karşısında maçın net favorisi. Maç öncesinde St. Patrick’de önemli bir eksik bulunmuyor.

UCD Son Sırada

UCD adına işler yolunda gitmiyor. İrlanda Premier Lig’de bu sezon en az galibiyet alan ve en az puan toplayan takım konumundalar. Geride kalan 18 maçta sadece 1 galibiyet alabilen UCD, ligin dibine demir atmış durumda. İrlanda Premier Lig’de oynadıkları son maçta Sligo Rovers ile 1-1 berabere kaldılar. Son 3 maçta ise galibiyet alamayan UCD’nin bu hafta St. Patrick deplasmanında işi zor. Maç öncesinde UCD’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

St. Patrick – UCD Maç Bilgileri

St. Patrick – UCD Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oriel Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

St. Patrick'in ilk 11’i Belli mi?

St. Patrick’in muhtemel kadrosu: Joseph Anang, Ian Bermingham, Tom Grivosti, Jason McClelland, Anthony Breslin, Sam Curtis, Joseph Redmond, Christopher Forrester, Adam O’Reilly, Eoin Doyle, Tunde Owolabi

UCD'nin ilk 11’i Belli mi?

UCD’nin muhtemel kadrosu: Kian Moore, Evaan Osam, Sam Todd, John Ryan, Eric Christophe Yoro, Jack Keaney, Liam Kerrigan, Alex Nolan, Eoin Farrell, L. Gill, A. Veron

İddaa Tahmini

UCD, ligin dibine demir atmış durumda. Kümede kalma savaşı veriyorlar bu sezon ligde kalma şansları pek kolay değil. St. Patrick’in rahat kazanması gereken bir maç. Son sıradaki UCD’yi mağlup ederler ve ilk 3 umutlarını korurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.63

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: St. Patricks, haftayı galibiyet ile kapattı. Son sırada yer alan UCD karşısında 2-1 kazanarak 3 puanı aldılar.