Sarpsborg Stromsgodset Bahis Tahmini 18.06.2022

Norveç Eliteserien Ligi‘nin 7. sırasında yer alan Sarpsborg ile 4. sıradaki Stromsgodset, 18 Haziran Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 17:00.

Bets10, Sarpsborg galibiyetine 1.88, beraberliğe 4.00, Stromsgodset galibiyetine ise 4.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.20 oran kazandırıyor.

Sarpsborg Güven Tazeledi

Milli ara öncesi Norveç Eliteserien Ligi’nde Jerv deplasmanına konuk olan Sarpsborg, ilk 9 haftadaki en iyi performansını sergilerken, evine 5-0’lık galibiyetle dönmeyi başardı. Üst üste 3 mağlubiyetin ardından deplasman galibiyetiyle toparlanma sinyalleri veren Sarpsborg, 9 hafta sonunda 4 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başarırken, 7. sırada yer aldı. Deplasmanda harikalar yaratan Mikael Stahre’nin öğrencileri, iç sahada ise bir türlü puan kayıplarına çare bulamadı. Deplasmanda Molde ile birlikte ligin en iyi performansını sergileyen Sarpsborg, iç sahada ise 5 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Etkili deplasman performansıyla üst sıralarda yer almayı başaran ev sahibi, milli ara dönüşü iç sahada da yükselişe geçmek istiyor. Jerv galibiyetiyle güven tazeleyen Sarpsborg, en yakın rakiplerinden Stromsgodset ile sahasında karşı karşıya gelecek.

Stromsgodset Doludizgin

Norveç Eliteserien Ligi’nde milli ara öncesi Viking’i sahasında konuk eden Stromsgodset, 3-2’lik galibiyetle birlikte ligde yenilmezlik serisini tam 6 haftaya çıkardı. İlk 4 haftadan sadece 3 puan çıkarabilen konuk ekip, son 6 haftadan ise 14 puan toplamayı başardı ve 4. sıraya kadar yükseldi. Son 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlik alan Stromsgodset, son haftaların en formda takımları arasında yer alıyor. Son 4 haftada 11 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, formunun zirvesinde. Johan Hove ve Lars Salvesen ikilisi tam 15 gole doğrudan katkı sağladı. Henrik Pedersen ve öğrencileri, son haftalarda hücum hattındaki etkisiyle rakiplerine geçit vermiyor.

Sarpsborg – Stromsgodset Maç Bilgileri

Sarpsborg – Stromsgodset Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sarpsborg Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sarpsborg cephesinde bu hafta Anders Kristiansen ve Eirik Wichne’nin sakatlıkları devam ediyor.

Sarpsborg’un 11’i Belli mi?

Sarpsborg’un muhtemel kadrosu: Vidtun Nilsen, Anton Hendriksen, Jorgen Horn, Inge Utvik, Lindseth, Salentros, Junior Ngouali, Joachim Soltvedt, Tobias Heintz, Guillermo Molins, Kristian Opseth.

Stromsgodset’in 11’i Belli mi?

Stromsgodset’in muhtemel kadrosu: Viljar Myhra, Christopher Vilsvik, Gustav Valsvik, Thomas Grogaard, Halldor Stenevik, Johan Hove, Ari Leifsson, Jack Ipalibo, Herman Stengel, Kristian Enersen, Lars Salvesen.

İddaa Tahmini

Norveç Elitserien Ligi’nde 6 haftadır maç kaybetmeyen Stromsgodset, etkisini milli ara dönüşü Saprsborg deplasmanında sürdürecek ve yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkaracaktır. Stromsgodset deplasmanda kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (Ç), Oran 1.59

Bets10 Oranı: 02 (Ç), Oran 1.98

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sarpsborg evinde harika bir galibiyete imza attı. Rakibini tam 5 golle mağlup eden ev sahibi, kalesinde ise 1 gole izin verdi. Stromsgodset bu sezon en kötü performansını milli ara dönüşü deplasmanda ortaya koydu ve bizleri yanılttı.