HIFK Helsinki VPS Bahis Tahmini 18.06.2022

18 Haziran Cumartesi Finlandiya Veikkausliiga kapsamında, HIFK Helsinki ile VPS kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, nesine.com sitesinden naklen yayınlanacak.

Rexbet, HIFK Helsinki galibiyetine 2.90, beraberliğe 3.30, VPS galibiyetine ise 2.36 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.20, 2.5 Alt 1.68 oran kazandırıyor.

HIFK Helsinki Dipten Kurtulamadı

Finlandiya Veikkausliiga’da son hafta Honka’yı sahasında konuk eden HIFK Helsinki, Aatu Kujanpaa ile 1-0 öne geçtiği mücadeleden 2-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, en zayıf halka olmaya devam etti. Henüz maç kazanma başarısı gösteremeyen Teemu Kankkunen’in öğrencileri, 9 maçtan 6 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı. Kısa sürede küme düşme adayları arasında başı çeken ev sahibi, en yakın rakibinin 4 puan gerisinde yer alıyor. Milli arayı fırsata çevirmek isteyen HIFK Helsinki, bu hafta sahasında VPS’yi konuk edecek. Kalesinde gördüğü 16 gole karşılık, sadece 7 kez skor üreten HIFK Helsinki, iç sahada çıktığı son 4 maçı kaybetti.

VPS Dış Sahada Kazanıyor

VPS, Finlandiya Veikkausliiga’da en iyi dış saha performanslarından birini ortaya koyarken, iç sahada kaybettiği puanlarla alt sıralardan kurtulamadı. Evinde henüz galibiyetle tanışmayı başaramayan VPS, deplasmanda ise 5 maçın 3’ünü kazandı. 10 puanla 8. Sırada kendisine yer bulan Christian Sund’un öğrencileri, son olarak milli ara öncesi IFK Mariehamn’ı deplasmanda 3-1 mağlup etti. Dış sahada tam 13 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran VPS, iç sahada ise 4 maçta 3 gol atabildi. Dış saha performansına güvenen VPS, bu hafta ligin en zayıf halkası HIFK Helsinki ile karşı karşıya gelecek. VPS deplasman galibiyetlerine devam ederek, alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

HIFK Helsinki – VPS Maç Bilgileri

HIFK Helsinki – VPS Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Telia 5G- Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

HIFK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HIFK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Beto, Carrillo, Mattila, Malolo, Eremenko, Keaton Isaksson, Eero Markkanen, Pitah, Ahadi, Glover, Nikki.

VPS’nin 11’i Belli mi?

VPS’nin muhtemel kadrosu: Oskari Forsman, Tyler Reid, Pikkarainen, Mikko Pitkanen, Backaliden, Prosper Ahiabu, Samba Sillah, Sebastian Strandvall, Aleksi Pahkasalo, Jesper Engström, Tete Yengi.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’ya deplasman karnesiyle damga vuran VPS, ligin en zayıf halkası HIFK Helsinki’yi deplasmanda mağlup etmeyi başaracak ve alt sıralardan bir adım daha uzaklaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.98

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.36

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: VPS deplasmanda aldığı 5 gollü galibiyetle haftaya damga vurdu. Ligin zayıf halkalarından HIFK Helsinki karşısında harika bir hücum performansı sergileyen VPS, iyi deplasman karnesiyle bizleri bir kez daha yanıltmadı.