HJK Helsinki Oulu İddaa Tahmini 18.06.2022

Finlandiya Veikkausliiga‘da zirvenin ortağı HJK Helsinki, 18 Haziran Cumartesi akşamı sahasında Oulu‘yu konuk edecek. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alaca müsabaka, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Rexbet, HJK Helsinki galibiyetine 1.21, beraberliğe 6.80, Oulu galibiyetine ise 10.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.11, beraberliğe 4.75, konuk ekibe ise 8.75 oran veriyor.

HJK Helsinki’den Harika Seri

Finlandiya Veikkausliiga’nın son şampiyonu HJK Helsinki, geçtiğimiz sezon şampiyonluğu elinden aldığı KuPS Kuopio ile bir kez daha şampiyonluk mücadelesi veriyor. Milli ara öncesi liderlik koltuğunu paylaştığı KuPS Kuopio ile deplasmanda karşı karşıya gelen Toni Koskela’nın öğrencileri, deplasmandan 1 puanla dönmeyi başarırken, golsüz beraberlikle zirvenin ortağı olmaya devam etti. 11 haftadan 8 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 26 puan toplayan HJK Helsinki, rakibinden 1 maç fazlasıyla puanını eşitlerken, averajla KuPS’nin gerisinde kaldı. Son 7 haftada namağlup bir performans ortaya koyan HJK Helsinki, 5 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. 17 golle ligin en golcü takımları arasında yer alan ev sahibinde, tam 14 isim bu sezon gol katkısı verdi. HJK Helsinki etkili hücum performansıyla dikkat çekiyor.

Oulu Deplasmanda Zorlanıyor

Finlandiya Veikkausliiga’da son hafta SJK’yı sahasında konuk eden Oulu, Onni Suutari’nin tek golüyle 3 puana uzanırken, hem 2’de 2 yapmayı başardı hem de son 180 dakika kalesinde gole geçit vermedi. İlk 8 hafta kalesinde tam 13 gole engel olamayan Oulu, sezona kötü bir başlangıç yapsa da, son haftalarda etkisini arttırdı. İlk 4 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan Ricardo Duarte’nin öğrencileri, son 6 haftadan ise 4 galibiyet alırken, bu süreçte sadece lider KuPS Kuopio’ya kaybetti. Son haftaların etkili takımları arasında yer alan konuk ekip, bu hafta zirvenin ortağı HJK Helsinki ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Oulu buu sezon 4 deplasman maçına çıkarken, sadece 1 kez galip gelebildi.

HJK Helsinki – Oulu Maç Bilgileri

HJK Helsinki – Oulu Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Finnair Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

HJK Helsinki cephesinde Miska Ylitolva’nın sakatlığı devam ediyor. Oulu takımında Dennis Salanovic’in sakatlığı bulunuyor.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Conor Hazard Murilo, Jukka Raitala, Miro Tenho, Perparim Hetemaj, Tavares Silva, Arttu Hoskonen, Bojan Radulovic, Eric Browne, Santeri Hostikka, Casper Terho.

Oulu’nun 11’i Belli mi?

Oulu’nun muhtemel kadrosu: Callum Ward, Rafael Floro, Riku Selander, Rafinha Scapini, Noah Pallas, Armend Kabashi, Michael Lopez, Niklas Jokelainen, Enoch Banza, Miika Koskela, Otso Liimatta.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’nın üst sıralarını yakından ilgilendiren zorlu mücadelede, HJK Helsinki ve Oulu’nun zorlanmadan skor üreteceğini ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.42

Rexbet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.57

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: HJK Helsinki sahasında gol dahi atamadan mağlup oldu. Ev sahibi milli aradan kötü bir geri dönüş yaparken, Oulu ise en yakın rakibi karşısında sürpriz bir deplasman galibiyetine imza attı.