Sligo Rovers Finn Harps İddaa Tahmini 18.06.2022

İrlanda Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Finn Harps deplasmanda, Sligo Rovers’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve nesine.com sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Sligo Rovers ile Finn Harps zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Sligo Rovers galibiyetinin 1.90, beraberlik tercihinin 3.30, Finn Harps galibiyetinin ise 4.20 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sligo Rovers 2 Puan Bıraktı

Sligo Rovers, İrlanda Premier Lig’de ilk 3 umutlarını sürdürüyor. Ligde oynadıkları son maçta UCD deplasmanında 1-1 berabere kalmışlardı. Lig sonuncusu UCD’ye karşı kazanmaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. Son 7 maçta sadece Derry City karşısında kazanabilen Liam Buckley’in ekibi, bu hafta Finn Harps’ı konuk edecek. Son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayna Sligo Rovers, bu hafta Finn Harps karşısında kazanan moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Sligo Rovers’da Greg Bolger ve Adam McDonnell kart cezalısı.

Finn Harps Alt Sıralarda

Finn Harps, alt sıralardan bir türlü kurtulamıyor. Son haftalarda da puan kayıpları yaşamaya devam ediyorlar. İrlanda Premier Lig’de oynadıkları son maçta Derry City’nin konuğu olan Ollie Horgan’ın ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Finn Harps, topladığı 12 puan ile play out hattında. Ligin son sırasında yer alan UCD’nin ise sadece 2 puan üzerindeler ve küme düşme tehlikesi ile karşı karşıyalar. Maç öncesinde Finn Harps’da Ryan Connolly ve Bastien Hery kart cezalısı. David Webster’in ise sakatlığı bulunuyor.

Sligo Rovers – Finn Harps Maç Bilgileri

Sligo Rovers – Finn Harps Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 21.45’te başlayacak ve Nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Showgrounds Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sligo Rovers’da Greg Bolger ve Adam McDonnell kart cezalısı. Finn Harps’da Ryan Connolly ve Bastien Hery kart cezalısı. David Webster’in ise sakatlığı bulunuyor.

Sligo Rovers'ın ilk 11’i Belli mi?

Sligo Rovers’ın muhtemel kadrosu: Edward McGinty, Colm Horgan, Patrick Kirk, Garry Buckley, Shane Blaney, Greg Bolger, William Fitzgerald, Niall Morahan, Adam McDonnell, Aidan Keena, Karl OSullivan

Finn Harps'ın ilk 11’i Belli mi?

Finn Harps’ın muhtemel kadrosu: Mark McGinlay, Regan Donelon, Rob Slevin, Ryan Rainey, Conor Tourish, Ryan Connolly, Mark Timlim, Ethan Boyle, Jesse Devers, Eric McWoods, Yousef Mahdy

İddaa Tahmini

Finn Harps, ligde oynadığı son 5 maçta da galibiyet alamadı. Bu 5 maçtan 1 puan çıkartabildiler. Kümede kalma savaşı veren Finn Harps’ın bu hafta işi zor. Sligo Rovers, haftayı 3 puan ile kapatır ve moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sligo Rovers, 3 puanı 3 golle aldı. Finn Harps karşısında 3-0 kazanarak haftayı galibiyet ile kapattılar.