İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 19.06.2022

İddaa fikstüründe 19 Haziran Pazar günü yer alan, Norveç Eliteserien Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Odds BK – Molde: MS 2, 1.69 (iddaa) – 1.96 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi kapsamında 19 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan mücadelede, Odds BK ile Molde karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Odds BK, son 2 deplasman maçından galip ayrılmayı başarırken, evinde 3 haftadır kazanamıyor. İç sahada 3 maçtır kaybeden Odds BK, 10 hafta sonunda 12 puanla 9. sırada yer alıyor. İlk haftalarda istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koyan Jan Frode Nornes’in öğrencileri, son olarak milli araya HamKam galibiyetiyle gitti. Rakibini deplasmanda 43. dakikadan itibaren 10 kişi yakalayan Odds BK, fırsatları iyi değerlendirirken, Milan Jevtovic ve Tobias Lauritsen’in golleriyle kazandı. 10 Hafta sonunda 9 gol atabilen Odds BK, hücum performansıyla güven vermeyi başaramadı. Molde, Norveç Eliteserien Ligi’nde milli araya 5 maçlık galibiyet serisiyle girmeyi başardı. Son olarak evinde geçen yılın şampiyonu Bodo/Glimt’i konuk eden Erling Moe ve öğrencileri, ezeli rakibini 3-0 mağlup etmeyi başarırken, liderin puan kaybettiği haftada zirve ile puan farkını 2’ye indirmeyi başardı. Sezona 2’de 2 yaparak başlayan Molde, sonraki 3 haftada 8 puan kaybederken, Odds BK karşısında 3-0’lık galibiyetle yükselişe geçmeyi başarmıştı. Seriye başladığı rakibi karşısına deplasmanda çıkacak olan Molde, henüz deplasmanda maç kaybetmedi Norveç Eliteserien Ligi’nin en iyi dış saha performansını ortay koyan Molde, gözünü liderlik koltuğuna dikti. İlk maçta rakibini zorlanmadan mağlup eden Molde, deplasmana da favori olarak çıkacak. 10 maçta 20 gol atan konuk ekip, ligin en golcü takımlarından. 5’te 5 yaparak liderin en yakın takipçisi haline gelen Molde, lider ile puan farkını 2’ye indirirken, galibiyet serisine başladığı Odds BK karşısında bir kez daha galip gelmeyi başarır.

Lilleström – Rosenborg: KGVAR, 1.47 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; 19 Haziran Pazar akşamı, Norveç Eliteserien Ligi’nin en az mağlup olan takımları, Lilleström ile Rosenborg karşısı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadele, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Lilleström, Norveç Eliteserien Ligi’ne ilk 10 haftada damgasını vurmayı başarırken, ev sahibi ligin en fazla puan toplayan, en çok gol atan ve en az gol yiyen takımı konumunda yer alıyor. Jörgen Lennartsson ve öğrencileri, 10 maçtan 8 galibiyet, 2 beraberlikle 24 puan toplamayı başarırken, en yakın rakibinin 2 puan üzerinde yer alıyor. Attığı 21 gole karşılık, kalesinde sadece 7 gole izin veren Lilleström, şuana kadar çıktığı tüm maçlarda fileleri havalandırmayı başardı. Milli ara öncesi Tromsö deplasmanına konuk olan ev sahibi, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlüğü yakalasa da, skoru koruyamadı ve haftayı 2-2’lik beraberlikle noktaladı. 3 haftalık galibiyet serisinin ardından puan kaybeden Lilleström, milli ara dönüşünde galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmek istiyor. Rosenborg, Norveç Eliteserien Ligi’nde milli araya moralli girdi. Son hafta Valerenga deplasmanına konuk olan Age Hareide’nin öğrencileri, deplasmandan 4-0’lık galibiyetle dönmeyi başarırken, yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkardı. Son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlik alan Rosenborg, 9 hafta sonunda ise sadece Stromsgodset’e deplasmanda kaybetti ve lider Lilleström’ün ardından ligin en az mağlup olan takımı olmayı başardı. 9 maçın 8’inde skor üretmeyi başaran konuk ekip, gol yollarında sorun yaşamıyor. Savunmada ise zaman zaman önemli hatalara imza atan Rosenborg, 14 puanla 6. Sırada yer alıyor. Liderin 10 puan gerisinde kalan konuk ekip, milli ara dönüşünde puan farkını azaltmak istiyor. Namağlup lider Lilleström ve 9 haftada tek mağlubiyet alan Rosenborg, karşı karşıya geliyor. 10 maçta skor üreten ev sahibi ile 9 maçın 8’inde gol atan Rosenborg’un, bu haftada gollerine devam edeceğini düşünüyorum.

Viking – Sandefjord: H1, 1.49 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 19 Haziran Pazar günü yer alan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, Viking ile Sandefjord kozlarını paylaşacak. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 19:00. Norveç Eliteserien Ligi’nde 11 haftayı geride bırakan Viking, iç sahada namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Liderin en yakın takipçileri arasında yer alan Viking, milli ara öncesi Stromsgodset deplasmanına konuk olurken, 3-2’lik mağlubiyetle lider olma şansını kaçırdı. Liderin 2 puan gerisinde kalan ev sahibi, 11 haftadan 6 galibiyet, 3 beraberlikle 21 puan toplamayı başardı. Lilleström ile birlikte ligin en golcü takımı unvanına sahip olan Viking, kalesinde ise 11 gole izin verdi. İç sahadaki etkisiyle şampiyonluk yarışında var olmayı başaran Viking, milli ara dönüşü Sandefjord karşısında iç saha etkisini sürdürmek istiyor. Norveç Eliteserien Ligi’nin son haftasında Odds BK deplasmanına konuk olan Sandefjord, Valerenga, Rosenborg ve Lilleström mağlubiyetlerinin ardından, deplasmandan 1-0’lık skorla galip gelmeyi başardı ve puan kayıplarına son verdi. Konuk ekibe 3 puan getiren gol 16. Dakikada Keanin Ayer’den geldi. Bu sezonki en iyi savunma performanslarından birini sergileyen Sandefjord, 8 maçtan sadece 3 galibiyet alırken, galibiyetlerini deplasmanda aldı. Düşme hattının 1 puan üzerinde yoluna devam eden konuk ekip, iç saha karnesiyle güven vermeyi başaramasa da, deplasmanda kolay lokma değil. Sandefjord tehlike hattından kurtulmak için kazanmak zorunda. Norveç Eliteserien Ligi’nde liderlik şansı devam eden Viking, iç sahadaki namağlup performans grafiğini Sandefjord galibiyetiyle taçlandıracak ve liderin puan kaybetmesini bekleyecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.70

Bets10 Bahis Oranı: 5.89