İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 19.06.2022

Norveç Eliteserien Ligi mücadelelerini kupon olarak derledik. 19 Haziran Pazar günü tahminleriyle kazanmanızı dileriz.

Aalesund – Valerenga: MS 1, 2.07 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi’nin 5. sırasında yer alan Aalesund ile 11. sıradaki Valerenga, 19 Haziran Pazar günü karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Norveç Eliteserien Ligi’nde 10 hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Aalesund’u sadece ilk 3 sıradaki rakipleri mağlup edebildi. 10 maçtan 4 galibiyet, 3 beraberlikle 15 puan toplamayı başaran ve 5. Sırada yer alan ev sahibi, liderin 9 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Son 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlik alan Aalesund, 3 maçta da 2’şer ke rakip fileleri havalandırmayı başardı. Haugen ve Isak Maatta son 3 haftaya golleriyle damga vururken, ev sahibi kolay maç kaybetmemeye devam ediyor. Valerenga, Norveç Eliteserien Ligi’nde son 5 hafta 14 puan kaybetti. 4 mağlubiyet, 1 beraberlik alan konuk ekip, son 3 haftayı Stromsgodset, Lilleström ve Rosenborg mağlubiyetleriyle noktaladı. Son 180 dakika rakip fileleri havalandırmayı başaramayan konuk ekip, kalesinde ise tam 7 gole engel olamadı. İlk 5 haftadan 9 puan toplayan Valerenga, son 5 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. Düşme hattından 2 puan uzaklıkta, 11. Sırada yer alan konuk ekip, milli ara öncesi iç sahada aldığı 5-0’lık Rosenborg mağlubiyetiyle birlikte, Aalesund deplasmanı öncesinde güven vermekten uzak kaldı. Düşüşe çare bulamayan Valerenga, teknik adamı Fagermo önderliğinde güven vermedi. Milli araya 3 haftalık yenilmezlik serisiyle giren Aalesund, son 5 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Valerenga karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Tromsö – Haugesund: MS 1, 1.44 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Tromsö evinde Haugesund’u konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi mücadelesi, 19 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlarken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 9 haftayı 2 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyetle geçiren Tromsö, ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alsa da, üst üste beraberliklerle yaşanan puan kayıplarının ardından, alt sıralardan kurtulamadı. Son 3 haftayı beraberliklerle geçiren Tromsö, son 5 haftadan ise 4 beraberlik, 1 galibiyet aldı. Bu sezon etkili hücum performansıyla rakiplerine kolay galibiyet şansı vermeyen Tromsö, savunmadaki hatalarla galibiyeti kaçırıyor. Bu hafta Play Out hattındaki Haugesund ile karşılaşacak olan Simo Valakari’nin öğrencileri, kaybetmesi halinde rakibine geçilecek ve düşme hattına bir adım daha yaklaşacak. Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 10 haftayı 8 puanla kapatan Haugesund, Play Out hattından kurtulamadı. 10 maçtan sadece 2 galibiyet çıkaran konuk ekip, milli ara öncesi Rosenborg ve Aalesund karşısında öne geçmeyi başarsa da, üstünlüğünü koruyamadı ve üst üste beraberliklerle sahadan ayrıldı. Kalesinde tam 21 gole engel olamayan Haugesund, ligin en zayıf savunma performansına sahip. Kalesini bir türlü gole kapatmayı başaramayan Haugesund, lige üst üste 5 mağlubiyetle başlarken, son 5 haftadan ise 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Konuk ekip son haftalarda daha iyi performanslar sergilemeye başlasa da, savunmada devam eden zafiyetlerle galibiyet adına güven vermemeye devam etti. Tromsö cephesinde tehlike devam ederken, milli ara dönüşü sahasında Play Out hattındaki Haugesund’u konuk edecek olan ekip, sahasında kazanarak rahat bir nefes alacaktır.

Jerv – HamKam: KGVAR, 1.48 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi’nde heyecan milli ara dönüşünde devam ederken, 19 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da, Jerv sahasında HamKam’ı konuk edecek. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz. Norveç Eliteserien Ligi’nin yeni temsilcisi Jerv, ilk 9 haftayı 7 puanla kapatırken, milli araya düşme hattının içerisinde girdi. İlk 3 haftadan 6 puan toplamayı başaran ev sahibi, son 6 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. 6 haftadır galibiyete hasret kalan Jerv, son olarak Sarpsborg’u sahasında konuk ederken, mücadeleden 5-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Attığı 4 gole karşılık, kalesinde 17 gole engel olmayı başaramayan ev sahibi, Arne Sandsto önderliğinde ligin en zayıf performanslarından birini ortaya koydu. Sadece iç sahada maç kazanabilen Jerv, kendisi gibi ligin bir diğer yeni temsilcisi HamKam’ı sahasında konuk edecek. Jerv’in düşme hattından kurtulmak için galibiyete ihtiyacı var. Norveç Eliteserien Ligi’nin bir yeni temsilcisi HamKam. Konuk ekip ilk 9 haftayı geride bırakırken, 1 galibiyet, 6 beraberlik, 2 mağlubiyetle 9 puan topladı ve 12. Sırada yer aldı. Düşme potasından 2 puan uzaklıkta yoluna devam eden konuk ekip, sadece Tromsö ve Odds BK karşısında mağlup oldu. Sandefjord galibiyetinin ardından üst üste 5 maçtan beraberliklerle ayrılan HamKam, milli ara öncesi son sınavını iç sahada Odds BK’ya karşı verirken, 43. Dakikadan itibaren 10 kişi mücadele ettiği karşılaşmayı 2-1 kaybetti ve konuk ekipte seri sona erdi. Düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam eden HamKam, Jerv karşısında kazanarak rahat bir nefes almak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, alt sıralardan kurtulmak için galibiyete ihtiyacı olan Jerv ve HamKam’ın karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.41

Bets10 Bahis Oranı: 6.87