Ilves Tampere HIFK Helsinki İddaa Tahmini 22.06.2022

Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde heyecan 22 Haziran Çarşamba akşamı devam ederken, Ilves Tampere sahasında HIFK Helsinki‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden izleyebilirsiniz.

Bets10, Ilves Tampere galibiyetine 1.45, beraberliğe 4.75, HIFK Helsinki galibiyetine ise 7.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.05 oran kazandırıyor.

Ilves Tampere Yükselişte

Ilves Tampere gol düellosundan 3 puanla ayrıldı ve üst sıralardaki yerini korudu. Milli araya 3 haftalık yenilmezlik serisiyle giren ev sahibi, milli ara dönüşü sahasında FC Lahti’yi konuk ederken, 3-2’lik galibiyete imza attı. Sezonun geneli özetinde bir mücadele ortaya koyan Ilves Tampere, savunmadaki zafiyetlerini golcüleriyle telafi etti. 17 gol atıp, kalesinde 15 gole engel olamayan ev sahibi, ligin en golcü takımları arasında yer alırken, savunma performansıyla sınıfta kaldı. Son 2 haftada 5 gol atıp, 4 gol yiyen Ilves Tampere, 4 puan topladı. 6. sırada yer alan ve üst sıralardaki iddiasını sürdüren ev sahibi, bu hafta ligin en zayıf halkası HIFK Helsinki’yi sahasında konuk edecek.

HIFK Helsinki En Zayıf Halka

Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde ilk 10 hafta geride kalırken, konuk ekip HIFK Helsinki en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Teemu Kankkunen önderliğinde henüz galibiyetle tanışmayı başaramayan HIFK Helsinki, geçtiğimiz hafta milli ara VPS karşısına çıkarken, sahadan 5-1’lik hezimetle ayrıldı ve zayıf halka olmaya devam etti. Kalesinde tam 21 gole engel olamayan konuk ekip, ligin aynı zamanda en zayıf savunma performansını sergiliyor. Son 3 haftanın tamamında mağlup olan HIFK Helsinki, 10 hafta sonunda ise 3 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. Konuk ekip mevcut teknik adam ve mevcut kadrosuyla Ilves Tampere deplasmanında güven vermekten çok uzakta. Gol sorunu yaşayan HIFK Helsinki, aynı başarısızlığı savunmada da sergiliyor.

Ilves Tampere – HIFK Helsinki Maç Bilgileri

Ilves Tampere – HIFK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 18:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tammelan Pallokentta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ilves Tampere takımında Teemu Jantti’nin sakatlığı bulunuyor.

Ilves Tampere’nin 11’i Belli mi?

Ilves Tampere’nin muhtemel kadrosu: Rasmus Leislahti, Kalle Katz, Tuomas Ollila, Aapo Maenpaa, Mikael Almen, Doni Arifi, Petteri Pennanen, Axel Vidjeskog, Yussif Moussa, Kai Meriluoto, Ariel Ngueukam.

HIFK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HIFK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Beto, Carrillo, Mattila, Malolo, Eremenko, Keaton Isaksson, Eero Markkanen, Pitah, Ahadi, Glover, Nikki.

İddaa Tahmini

Ligin golcü takımları arasında yer alan Ilves Tampere ve ligin en zayıf savunma performansını ortaya koyan HIFK Helsinki’nin karşı karşıya geleceği mücadelede, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.52

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ligin en zayıf halkası HIFK Helsinki zorlu deplasmandan Jusif Ali’nin golüyle galip dönmeyi başardı. Son dakikada penaltı fırsatını değerlendiremeyen Ilves Tampere, ligin en zayıf halkasına taraftarı önünde kaybetti.