KuPS Kuopio Oulu İddaa Tahmini 22.06.2022

KuPS Kuopio sahasında Oulu‘yu konuk edecek. Finlandiya Veikkausliiga‘nın üst sıralarını yakından ilgilendiren zorlu mücadele, 22 Haziran Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 18:00’de, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Bets10, KuPS Kuopio galibiyetine 1.40, beraberliğe 4.75, Oulu galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.15, KGYOK 1.66 oran kazandırıyor.

KuPS Kuopio Liderliğini Korumak İstiyor

Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 10 haftadan 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan toplamayı başaran ve liderlik koltuğunda oturan KuPS Kuopio, attığı 17 gol ve kalesinde gördüğü 5 golle lige tam anlamıyla damga vurdu. Milli ara öncesi şampiyonluğun en güçlü adayı olan ev sahibi, milli ara dönüşünde Honka’ya deplasmanda 2-0 kaybetti. Bu sezon ilk mağlubiyetini alan ve ilk kez skor üretmeyi başaramayan Simo Valakari’nin öğrencileri, bu hafta ilk maçta 3-0 mağlup ettiği Oulu ile sahasında karşı karşıya gelecek. HJK Helsinki ile aynı puana sahip olan ve averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturan ev sahibi, milli aradan kötü bir geri dönüş yapsa da, hala ligin en iyi performansına sahip. KuPS Kuopio, iç sahada kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Oulu Sürpriz Peşinde

Oulu zirveye bir adım daha yakınlaştı. Konuk ekip milli ara dönüşü deplasmanda HJK Helsinki’yi 1-0 mağlup etmeyi başarırken, hem lider hem de en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını 7’e indirdi. 3’te 3 yaparak son haftaların en iyi performanslarından birini ortaya koyan konuk ekip, sırasıyla FC Lahti, SJK ve HJK Helsinki’yi mağlup etti. 3 haftadır kalesini gole kapatmayı başaran Oulu, 18 puanla 4. sırada yer alıyor. Zirve adına önemli bir adım atan konuk ekip, bu hafta lider KuPS karşısına deplasmanda çıkacak. Sezonun ilk yarısında rakibine iç sahada 3-0 kaybeden Oulu, bu hafta çok daha formda ve moralli. Sürpriz bir galibiyet arayacak olan Oulu, kazanması halinde lider ile farkı 4’e indirecek.

KuPS Kuopio – Oulu Maç Bilgileri

KuPS Kuopio – Oulu Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 18:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Savon Sanomat Areena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

KuPS Kuopio cephesinde Daniel Carrillo kart cezalısı. Oulu takımında Dennis Salanovic’in sakatlığı devam ediyor.

KuPS Kuopio’nun 11’i Belli mi?

KuPS Kuopio’nun muhtemel kadrosu: Johannes Kreidl, Ferreira, Carrillo, Tomas, Uzochokwu, Hamalainen, Popovitch, Jarvinen, Talles, Dahlström, Vayrynen.

Oulu’nun 11’i Belli mi?

Oulu’nun muhtemel kadrosu: Callum Ward, Rafael Floro, Riku Selander, Rafinha Scapini, Noah Pallas, Armend Kabashi, Michael Lopez, Niklas Jokelainen, Enoch Banza, Miika Koskela, Otso Liimatta.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, ligin en iyi performansını sergileyen KuPS ve son 3 haftanın en formda takımlarından Oulu karşı karşıya gelecek. İki takımında zorlu mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.94

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 2.15

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Üst sıraları yakından ilgilendiren mücadelede konuk ekip Oulu ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapatırken, lider KuPS ikinci yarıda harika bir geri dönüşle galip gelmeyi başardı ve liderliğini sürdürdü. Mücadelede iki takımda beklediğimiz gibi skor üretti.