Drogheda United Sligo Rovers Bahis Tahmini 24.06.2022

İrlanda Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Drogheda United iç sahada, Sligo Rovers ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve nesine.com sitesinden takip edilebileceğini belirtelim. 

Drogheda United – Sligo Rovers arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Drogheda United kazanır 3.40, beraberlik 3.30, Sligo Rovers kazanır ise 2.10 olarak açıklanmış.

Drogheda United’da Kümede Kalm Umutları

Drogheda United, İrlanda Premier Lig’de 4 maçtır kaybetmiyor. Geçen hafta konuk oldukları Derry City deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Son 4 maçta 8 puan toplayan Pete Mahon’un öğrencileri, kümede kalma umutlarını da arttırmaya başladı. 9. sırada play out hattında yer alan Finn Harps’ın 10 puan önündeler. Bu hafta ise Hunky Dorys Park’da Sligo Rovers’ı konuk edecek olan Drogheda United, yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. Maç öncesinde Drogheda United’da önemli bir eksik yok.

Sligo Rovers Çıkışta

Sligo Rovers, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Finn Harps’ı 3-0 mağlup etmeyi başardılar. İrlanda Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Liam Buckley’in ekibi, çıkışını devam ettiriyor. 28 puana sahip olan Sligo Rovers, 3. sıra umutlarını da sürdürüyor. 3. sırada yer alan Derry City’nin 6 puan gerisindeler. İrlanda Premier Lig’de üst üste 12 maçtır gol atmayı başaran Sligo Rovers, hücumda da önemli işlere imza atıyor.

Drogheda United – Sligo Rovers Maç Bilgileri

Drogheda United – Sligo Rovers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hunky Dorys Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Drogheda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Drogheda United’ın muhtemel kadrosu: Sam Long, Sean Roughan, Keith Cowan, Dane Massey, Gary Deegan, Chris Lyons, James Clarke, Darragh Nugent, George Poynton, Dayle Rooney, A. Quinn

Sligo Rovers'ın ilk 11’i Belli mi?

Sligo Rovers’ın muhtemel kadrosu: Edward McGinty, Colm Horgan, Patrick Kirk, Garry Buckley, Shane Blaney, Greg Bolger, William Fitzgerald, Niall Morahan, Adam McDonnell, Aidan Keena, Karl OSullivan

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. İki takımda son haftalarda kolay kolay mağlubiyet yaşamıyor. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Her iki takımında skor bulacağını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. İki tarafta sahadan 1’er puan ile ayrıldı.