İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 22.06.2022

İddaa fikstüründe 22 Haziran Çarşamba akşamı oynanacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Finlandiya Veikkausliiga mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

IFK Mariehamn – HJK Helsinki: MS 2, 1.30 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; 22 Haziran Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak olan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, IFK Mariehamn ile HJK Helsinki karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı takip edebilirsiniz. Lukas Syberyjski ve öğrencileri, Finlandiya Veikkausliiga’da son 6 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Milli ara öncesi son 5 haftadan 4 mağlubiyet, 1 beraberlik alan ev sahibi, son 3 haftayı üst üste mağlubiyetlerle geçirirken, milli ara dönüşünde ise Haka’ya deplasmanda 3-2 kaybetti ve kötü gidişatını sürdürdü. 10 haftadan sadece 7 puan toplamayı başarabilen ev sahibi, HIFK Helsinki’nin ardından ligin en zayıf halkası. 10 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabilen IFK Mariehamn, kötü savunma ve hücum performansıyla maç kazanmakta zorlanıyor. Arada dahi toparlanmayı başaramayan ev sahibi, bu hafta zirve mücadelesi veren HJK Helsinki ile karşılaşacak. Finlandiya Veikkausliiga’nın son şampiyonu HJK Helsinki, milli ara dönüşü liderliği ele geçirme fırsatını kaybetti. 7 maçlık yenilmezlik serisiyle milli araya giren konuk ekip, geçtiğimiz hafta Oulu’yu sahasında konuk ederken, ikinci yarısında 10 kişi kaldığı mücadeleden 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve hem yenilmezlik serisini hem de liderlik fırsatını kaçırdı. Toni Koskela ve öğrencileri, 10 kişi kalan kadar oyuna hakim olmayı başarsa da, 10 kişiyle rakibine direnemedi. 26 puanla liderlik koltuğunun ortağı olmaya devam eden HJK Helsinki, 12 maç sonunda 17 gol atmayı başarırken, kalesinde 3 gole engel olamadı. Hala liderliğin en büyük adayı olmaya devam eden HJK Helsinki, deplasmanda tekrar galibiyetlerine geri dönmek istiyor. Zirvenin ortağı HJK Helsinki, 7 hafta sonra gelen mağlubiyetin ardından kısa sürede toparlanacak ve IFK Mariehamn deplasmanından 3 puanla dönecektir.

VPS – Honka: MS 2, 1.89 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; VPS sahasında Honka’yı konuk ediyor. Finlandiya Veikkausliiga mücadelesi, 22 Haziran Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 18:00’de başlarken, nesine.com sitesi tarafından canlı yayınlanacak. İç sahada puan kayıplarını sürdüren VPS, deplasmanda ise galibiyetlerine devam ediyor. Taraftarı önünde 4 maçtan sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibi, deplasmanda ise 6 maçının 4’ünü kazandı. Milli ara öncesi IFK Mariehamn’ı deplasmanda 3-1 mağlup eden ekip, milli ara dönüşünde ise HIFK Helsinki’yi deplasmanda 5-1 mağlup etti. Son hafta ligdeki en iyi performansını ortaya koyan VPS, son 2 haftada tam 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 13 puanla 8. sırada yer alan VPS, iç sahada etkisini arttırarak yükselişini sürdürmek istiyor. VPS ilk iç saha galibiyetini Honka karşısında almak istiyor. Finlandiya Veikkausliiga’da 10 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 20 puan toplamayı başaran Honka, 1 maç eksikle liderin 6 puan gerisinde yer alıyor. Milli ara öncesi deplasmanda HIFK Helsinki’yi 2-1 mağlup etmeyi başaran Honka, milli ara dönüşünde ise namağlup lider KupS Kuopio’yu 2-0 mağlup etti. Harika bir zafere imza atan Vesa Vasara’nın öğrencileri, maç boyunca sergilediği üstün futbolu Agon Sadiku ve Rui Modesto’nun golleriyle taçlandırdı. Liderlik koltuğunun en güçlü adayları arasında yer alan Honka, 10 maçta 18 gol atarken, kalesinde ise sadece 9 gole izin verdi. 2 haftadır kazanan Honka, VPS deplasmanına çok formda ve moralli çıkacak. İç sahada henüz galibiyetle tanışmayan VPS karşısında geçtiğimiz hafta lidere ilk mağlubiyetini tattıran ve yakın takibini sürdüren Honka galip gelmeyi başarır. Konuk ekip galibiyet adına denenmeye değer taraf.

SJK Seinajoki – Haka: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; 22 Haziran Çarşamba akşamı SJK Seinajoki, Finlandiya Veikkausliiga kapsamında Haka ile iç sahada karşı karşıya gelecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak. SJK Seinajoki son 2 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Finlandiya Veikkausliiga’ya bu sezon galibiyetle başlayan ev sahibi, üst üste 5 mağlubiyetle düşüşe geçerken, VPS galibiyetiyle toparlanmayı başarmış ve 3 maçtan 7 puan toplamıştı. Yükselişi kısa süren Jani Honkavaara’nın öğrencileri, milli ara öncesi Oulu’ya deplasmanda 1-0 kaybederken, geçtiğimiz hafta ise sahasında Inter Turku ile 1-1 berabere kaldı. Üstünlüğünü korumayı başaramayan SJK, 11 puanla 9. sırada yer alıyor. Kalesinde tam 17 gole engel olamayan ev sahibi, savunma zafiyetleriyle alt sıralardan bir türlü kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde IFK Mariehamn karşısına çıkan Haka, 3 golle 3 puana uzanırken, savunmadaki zafiyetlerine devam etti. Karşılaşmadan 3-2’lik galibiyetle ayrılan konuk ekip, 6 haftalık galibiyet hasretine milli ara dönüşünde son verdi. İlk 4 haftadan 3 galibiyetle 9 puan toplamayı başaran Haka, sonraki 5 haftadan ise puan dahi çıkaramamıştı. Tekrar eski günlere geri dönüş sinyalleri veren Teemu Tainio’nun öğrencileri, savunmada önemli hatalara imza atsa da, 11 maçın 10’unda rakip fileleri havalandırmayı başardı. 14 puanla kendisine 7. sırada yer bulan Haka, üst sıra takibini bu hafta kayıpsız sürdürmek istiyor. Konuk ekipte bu hafta Vigori Gbe sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak. Alt sıralardan kurtulmak isteyen SJK ve Haka, milli aradan iyi bir geri dönüş yaptı. Yükselişe geçmek isteyen iki takımında bu hafta skor katkısı sağlayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.85

Bets10 Bahis Oranı: 6.79