İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 22.06.2022

22 Haziran Çarşamba akşamı Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

KuPS Kuopio – Oulu: KGVAR, 1.94 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; KuPS Kuopio sahasında Oulu’yu konuk edecek. Finlandiya Veikkausliiga’nın üst sıralarını yakından ilgilendiren zorlu mücadele, 22 Haziran Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 18:00’de, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 10 haftadan 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan toplamayı başaran ve liderlik koltuğunda oturan KuPS Kuopio, attığı 17 gol ve kalesinde gördüğü 5 golle lige tam anlamıyla damga vurdu. Milli ara öncesi şampiyonluğun en güçlü adayı olan ev sahibi, milli ara dönüşünde Honka’ya deplasmanda 2-0 kaybetti. Bu sezon ilk mağlubiyetini alan ve ilk kez skor üretmeyi başaramayan Simo Valakari’nin öğrencileri, bu hafta ilk maçta 3-0 mağlup ettiği Oulu ile sahasında karşı karşıya gelecek. HJK Helsinki ile aynı puana sahip olan ve averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturan ev sahibi, milli aradan kötü bir geri dönüş yapsa da, hala ligin en iyi performansına sahip. KuPS Kuopio, iç sahada kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. Oulu zirveye bir adım daha yakınlaştı. Konuk ekip milli ara dönüşü deplasmanda HJK Helsinki’yi 1-0 mağlup etmeyi başarırken, hem lider hem de en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını 7’e indirdi. 3’te 3 yaparak son haftaların en iyi performanslarından birini ortaya koyan konuk ekip, sırasıyla FC Lahti, SJK ve HJK Helsinki’yi mağlup etti. 3 haftadır kalesini gole kapatmayı başaran Oulu, 18 puanla 4. sırada yer alıyor. Zirve adına önemli bir adım atan konuk ekip, bu hafta lider KuPS karşısına deplasmanda çıkacak. Sezonun ilk yarısında rakibine iç sahada 3-0 kaybeden Oulu, bu hafta çok daha formda ve moralli. Sürpriz bir galibiyet arayacak olan Oulu, kazanması halinde lider ile farkı 4’e indirecek. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, ligin en iyi performansını sergileyen KuPS ve son 3 haftanın en formda takımlarından Oulu karşı karşıya gelecek. İki takımında zorlu mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

Ilves Tampere – HIFK Helsinki: 2.5 ÜST, 1.52 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde heyecan 22 Haziran Çarşamba akşamı devam ederken, Ilves Tampere sahasında HIFK Helsinki’yi konuk edecek. Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden izleyebilirsiniz. Ilves Tampere gol düellosundan 3 puanla ayrıldı ve üst sıralardaki yerini korudu. Milli araya 3 haftalık yenilmezlik serisiyle giren ev sahibi, milli ara dönüşü sahasında FC Lahti’yi konuk ederken, 3-2’lik galibiyete imza attı. Sezonun geneli özetinde bir mücadele ortaya koyan Ilves Tampere, savunmadaki zafiyetlerini golcüleriyle telafi etti. 17 gol atıp, kalesinde 15 gole engel olamayan ev sahibi, ligin en golcü takımları arasında yer alırken, savunma performansıyla sınıfta kaldı. Son 2 haftada 5 gol atıp, 4 gol yiyen Ilves Tampere, 4 puan topladı. 6. sırada yer alan ve üst sıralardaki iddiasını sürdüren ev sahibi, bu hafta ligin en zayıf halkası HIFK Helsinki’yi sahasında konuk edecek. Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde ilk 10 hafta geride kalırken, konuk ekip HIFK Helsinki en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Teemu Kankkunen önderliğinde henüz galibiyetle tanışmayı başaramayan HIFK Helsinki, geçtiğimiz hafta milli ara VPS karşısına çıkarken, sahadan 5-1’lik hezimetle ayrıldı ve zayıf halka olmaya devam etti. Kalesinde tam 21 gole engel olamayan konuk ekip, ligin aynı zamanda en zayıf savunma performansını sergiliyor. Son 3 haftanın tamamında mağlup olan HIFK Helsinki, 10 hafta sonunda ise 3 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. Konuk ekip mevcut teknik adam ve mevcut kadrosuyla Ilves Tampere deplasmanında güven vermekten çok uzakta. Gol sorunu yaşayan HIFK Helsinki, aynı başarısızlığı savunmada da sergiliyor. Ligin golcü takımları arasında yer alan Ilves Tampere ve ligin en zayıf savunma performansını ortaya koyan HIFK Helsinki’nin karşı karşıya geleceği mücadelede, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Inter Turku – FC Lahti: MS 1, 1.36 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; Inter Turku ile FC Lahti, 22 Haziran Çarşamba akşamı kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak olan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesi, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Inter Turku, Finlandiya Veikkausliiga’da son 4 haftayı namağlup geçirdi. 3 beraberlik, 1 galibiyetle yükselişe geçen ev sahibi, son olarak milli ara dönüşünde SJK Seinajoki ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Maçın hemen başında geriye düşen ev sahibi, ilk yarıda beraberliği yakalasa da, üstünlük golünü bulamadı. 15 puanla 5. sırada yer alan Inter Turku, iç sahada çıktığı 6 maçta sadece HJK Helsinki ve Honka’ya mağlup oldu. İç saha etkisiyle dikkat çekmeyi başaran ev sahibi, 10 hafta sonunda 19 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, hücum hattında liderin üzerinde bir performans ortaya koydu. Lider ile arasında 11 puan fark bulunan Inter Turku, farkı milli ara dönüşünde azaltmak istiyor. Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde ilk 11 haftayı 2 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan FC Lahti, 9 puanla 10. sırada yer aldı. Ligin en zayıf 3 performanstan 1’ini sergileyen konuk ekip, son 5 haftayı 2 puanla geçirdi. Milli ara dönüşünde Ilves Tampere deplasmanına konuk olan ve karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan Ilir Zeneli’nin öğrencileri, son 5 haftayı puan kayıplarıyla geçirirken, güven vermemeye devam etti. Kalesinde 19 gole engel olamayan FC Lahti, son sırada yer alan HIFK Helsinki’nin ardından en zayıf savunma performansını ortaya koydu. Son haftalarda yükselişe geçen Inter Turku, 5 haftadır galibiyete hasret kalan FC Lahti karşısında hata yapmayacak ve haftayı iç sahada galibiyetle kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.01

Bets10 Bahis Oranı: 6.07