IFK Mariehamn HJK Helsinki İddaa Tahmini 22.06.2022

22 Haziran Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak olan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, IFK Mariehamn ile HJK Helsinki karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı takip edebilirsiniz.

Rexbet, IFK Mariehamn galibiyetine 6.00, beraberliğe 4.50, HJK Helsinki galibiyetine ise 1.53 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.20 oran kazandırıyor.

IFK Mariehamn Güven Vermedi

Lukas Syberyjski ve öğrencileri, Finlandiya Veikkausliiga’da son 6 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Milli ara öncesi son 5 haftadan 4 mağlubiyet, 1 beraberlik alan ev sahibi, son 3 haftayı üst üste mağlubiyetlerle geçirirken, milli ara dönüşünde ise Haka’ya deplasmanda 3-2 kaybetti ve kötü gidişatını sürdürdü. 10 haftadan sadece 7 puan toplamayı başarabilen ev sahibi, HIFK Helsinki’nin ardından ligin en zayıf halkası. 10 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabilen IFK Mariehamn, kötü savunma ve hücum performansıyla maç kazanmakta zorlanıyor. Arada dahi toparlanmayı başaramayan ev sahibi, bu hafta zirve mücadelesi veren HJK Helsinki ile karşılaşacak.

HJK Helsinki’de Seri Sona Erdi

Finlandiya Veikkausliiga’nın son şampiyonu HJK Helsinki, milli ara dönüşü liderliği ele geçirme fırsatını kaybetti. 7 maçlık yenilmezlik serisiyle milli araya giren konuk ekip, geçtiğimiz hafta Oulu’yu sahasında konuk ederken, ikinci yarısında 10 kişi kaldığı mücadeleden 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve hem yenilmezlik serisini hem de liderlik fırsatını kaçırdı. Toni Koskela ve öğrencileri, 10 kişi kalan kadar oyuna hakim olmayı başarsa da, 10 kişiyle rakibine direnemedi. 26 puanla liderlik koltuğunun ortağı olmaya devam eden HJK Helsinki, 12 maç sonunda 17 gol atmayı başarırken, kalesinde 3 gole engel olamadı. Hala liderliğin en büyük adayı olmaya devam eden HJK Helsinki, deplasmanda tekrar galibiyetlerine geri dönmek istiyor.

IFK Mariehamn – HJK Helsinki Maç Bilgileri

IFK Mariehamn – HJK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wiklöf Holding Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

HJK Helsinki cephesinde bu hafta Riku Riski, Valtteri Moren, Roope Riski ve Miska Ylitolva’nın sakatlıkları devam ediyor. Bojan Radulovic ise kart cezalısı.

IFK Mariehamn’in 11’i Belli mi?

IFK Mariehamn’in muhtemel kadrosu: Elmo Henriksson, Mikko Sumusalo, Timi Lahti, Christophe Coubronne, Tamminen, Mohammed Abubakari, Robin Sid, Joakim Latonen, N’gamba, Vahid Hambo, Melvin Kahnberg.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jakob Tannander, Jukka Raitala, Joona Toivio, Atomu Tanaka, Arttu Hoskonen, Yli-Kokko, Nassim Boujellab, Fabian Serrarens, Casper Terho, Eric Browne, Matti Peltola.

İddaa Tahmini

Zirvenin ortağı HJK Helsinki, 7 hafta sonra gelen mağlubiyetin ardından kısa sürede toparlanacak ve IFK Mariehamn deplasmanından 3 puanla dönecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.30

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.53

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: HK Helsinki deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı. Santeri Hostikka ile 14. dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakalayan konuk ekip, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, liderin 3 puan gerisine düştü.