SJK Seinajoki Haka Bahis Tahmini 22.06.2022

22 Haziran Çarşamba akşamı SJK Seinajoki, Finlandiya Veikkausliiga kapsamında Haka ile iç sahada karşı karşıya gelecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Betroad, SJK Seinajoki galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.60, Haka galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.09, beraberliğe 2.80, konuk ekibe ise 2.54 oran veriyor.

SJK Seinajoki Alt Sıralardan Kurtulamadı

SJK Seinajoki son 2 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Finlandiya Veikkausliiga’ya bu sezon galibiyetle başlayan ev sahibi, üst üste 5 mağlubiyetle düşüşe geçerken, VPS galibiyetiyle toparlanmayı başarmış ve 3 maçtan 7 puan toplamıştı. Yükselişi kısa süren Jani Honkavaara’nın öğrencileri, milli ara öncesi Oulu’ya deplasmanda 1-0 kaybederken, geçtiğimiz hafta ise sahasında Inter Turku ile 1-1 berabere kaldı. Üstünlüğünü korumayı başaramayan SJK, 11 puanla 9. sırada yer alıyor. Kalesinde tam 17 gole engel olamayan ev sahibi, savunma zafiyetleriyle alt sıralardan bir türlü kurtulamadı.

Haka Galibiyetle Döndü

Geçtiğimiz hafta Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde IFK Mariehamn karşısına çıkan Haka, 3 golle 3 puana uzanırken, savunmadaki zafiyetlerine devam etti. Karşılaşmadan 3-2’lik galibiyetle ayrılan konuk ekip, 6 haftalık galibiyet hasretine milli ara dönüşünde son verdi. İlk 4 haftadan 3 galibiyetle 9 puan toplamayı başaran Haka, sonraki 5 haftadan ise puan dahi çıkaramamıştı. Tekrar eski günlere geri dönüş sinyalleri veren Teemu Tainio’nun öğrencileri, savunmada önemli hatalara imza atsa da, 11 maçın 10’unda rakip fileleri havalandırmayı başardı. 14 puanla kendisine 7. sırada yer bulan Haka, üst sıra takibini bu hafta kayıpsız sürdürmek istiyor. Konuk ekipte bu hafta Vigori Gbe sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak.

SJK Seinajoki – Haka Maç Bilgileri

SJK Seinajoki – Haka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 18:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Seinajoen Keskuskentta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Haka cephesinde Vigori Gbe’nin sakatlığı devam ediyor.

SJK Seinajoki’nin 11’i Belli mi?

SJK Seinajoki’nin muhtemel kadrosu: Markus Uusitalo, Niko Markkula, Camilo Valencia, Plaza da Silva, Denys Oliynyk, Matias Vainionpaa, Daniel Hakans, Alfie Bates, Matej Hradecky, Pablo Monreal, Nooa Laine.

Haka’nın 11’i Belli mi?

Haka’nın muhtemel kadrosu: Aatu Hakala, Niklas Friberg, Atte Sihvonen, Ramon de Lucas Perez, Seth Saarinen, Matti Auvinen, Henri Malundama, Pekka Laine, Zarokostas, Lee Erwin, Logan Rogerson.

İddaa Tahmini

Alt sıralardan kurtulmak isteyen SJK ve Haka, milli aradan iyi bir geri dönüş yaptı. Yükselişe geçmek isteyen iki takımında bu hafta skor katkısı sağlayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole sahne olan mücadeleden kazanan çıkmadı. SJK ve Haka karşılıklı goller bulurken, birbirlerine üstünlük kuramadı. İki takımda bu hafta iyi hücum performanslarıyla bizleri Veikkausliiga sahnesinde bizleri yanıltmadı.