Kalmar IFK Varnamo Bahis Tahmini 27.06.2022

İsveç Allsvenskan’da son 5 maçta sadece1 kez kaybeden Kalmar içs sahada, IFK Varnamo’yu konuk edecek. Saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi bets10 sitesinden takip edebilirsiniz. 

Kalmar ve IFK Varnamo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Kalmar kazanır 1.85, beraberlik 3.55, IFK Varnamo kazanır ise 4.45 olarak açıklanmış.

Kalmar’da Toparlanma Sinyalleri

Kalmar, İsveç Allsvenskan’da oynadığı son karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Mjallby deplasmanına konuk olan Henrik Rydström’ün ekibi, ikinci yarıda bulduğu tek golle 1 puan almayı başardı. Lig’de oynadıkları son 5 maçta sadece 1 kez kaybettiler. Son haftalarda gözle görülür bir performans artışı yaşayan Kalmar, bu hafta iç sahada konuk edeceği IFK Varnamo karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Kalmar’da Jakob Kindberg ve Filip Sachpekidis sakat olan isimler.

IFK Varnamo Evinde Kazandı

IFK Varnamo, İsveç Allsvenskan’da yenilmezlik serisini 3 maça çıkarttı. Ligde oynadıkları son maçta iç sahada konuk ettikleri Hammarby’i 1-0 mağlup etmeyi başardılar. IFK Varnamo’ya galibiyeti getiren gol ise Marcus Antonsson’dan gelmişti. Son 3 maçında 7 puan toplayan ve çıkışa geçen Peter Johansson’un ekibi, bu hafta konuk olacağı Kalmar deplasmanında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde IFK Varnamo’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Kalmar – IFK Varnamo Maç Bilgileri

Kalmar – IFK Varnamo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Guldfageln Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kalmar’da Jakob Kindberg ve Filip Sachpekidis sakat olan isimler.

Kalmar'ın ilk 11’i Belli mi?

Kalmar’ın muhtemel kadrosu: Ricardo, Doug Bergqvist, Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra, David Kristjan Olafsson, Isak Jansson, Noah Shamoun, Carl Gustafsson, Oliver Berg, Nahom Netabay, Romarinho

IFK Varnamo'nun ilk 11’i Belli mi?

IFK Varnamo’nun muhtemel kadrosu: Filipp Voytekhovich, Robin Tihi, William Kenndal, Victor Eriksson, Francis De Vries, Victor Larsson, Wenderson Oliveira do Nascimento, Freddy Winst, Abdussalam Magashy, Oscar Johansson, Marcus Antonsson

İddaa Tahmini

Kalmar’dan bu haftada galibiyet bekliyorum. IFK Varnamo son haftalarda çıkışa geçti ama Kalmar, son 2 maçta da taraftarı önünde kazanmayı başardı. Bu haftayı 3 puan ile kapatmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Best10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kalmar, 3 puanı tek golle aldı. İç sahada konuk ettikleri IFK Varnamo’yu 1-0 mağlup etmeyi başardılar.